• Persoonlijke login

    Ga verder in browser

    Log in en krijg een overzicht van je bestellingen, de aankomende betalingsdatum en betaal ze met één klik op de knop.

  • Zakelijke login

    Log in om je bestellingen, uitbetalingen, statistieken en algemene instellingen te beheren.

18 okt. 20223 Min. leestijd

Slim shoppen met de Klarna app

Klarna

bij Klarna

De Klarna app biedt talloze handige tools die je helpen tijdens je hele shopervaring. Vanaf het moment dat je een nieuw item spot totdat je je bestelling hebt ontvangen. Hier is onze korte handleiding om het meeste uit de app te halen, om slimmer en veiliger te shoppen en altijd een volledig overzicht te hebben.

Wanneer je iets zoekt

Bewaar al je favoriete items
Dankzij onze in-app browser, kun je eenvoudig producten opslaan van verschillende online winkels. Dan hoef je niet alles in één keer in het winkelmandje te leggen en vind je gemakkelijk je weg terug naar de producten onder het kopje “Opgeslagen”. Slaap er een nachtje over, vergelijk producten gemakkelijk en ontvang zelfs een melding als je favorieten in prijs dalen.

Ontvang notificaties voor prijsdalingen
Iets gezien dat je graag wilt, maar niet meteen nodig hebt? Sla het product op in de Klarna app en wij sturen je een melding als het product in prijs daalt. Best wel slim, toch? ”

Vind de beste deals
Betaal niet meer dan nodig is. In de Klarna app verzamelen wij exclusieve deals van duizenden online winkels.

Ontdek vandaag nog de Klarna app.

Wanneer je iets gaat bestellen

Betaal wanneer je je bestelling hebt ontvangen
Als je Klarna kiest bij het afrekenen, heb je 30 dagen om te betalen. Zo kun je je artikel eerst ontvangen en betalen wanneer je zeker weet dat je het gaat houden.”

Shop veilig met Klarna’s kopersbescherming
Onze klantenservice is bereikbaar via chat in de app en helpt je als hulp nodig hebt – bijvoorbeeld als je je bestelling niet ontvangt, of als je een defect artikel ontvangt.”

Heeft de winkel geen Klarna?
Met de Klarna app kun je overal* gemakkelijk achteraf betalen, ook waar Klarna niet in de check-out staat. Wanneer je shopt via de in-app browser, maken wij een One-time card voor je aan. Dan kun je betalen wanneer je het artikel hebt ontvangen, binnen 30 dagen, en geniet je ook van onze kopersbescherming op je aankoop.

*Sommige winkels kunnen om wettelijke redenen zijn vrijgesteld van het gebruik van kaarten voor eenmalig gebruik.

Terwijl je op je bestelling wacht

Live levering updates
Wil je weten waar je pakket is? Via de Klarna app geven we je live bezorgingsupdates en je ontvangt zelfs een melding als het pakket is aangekomen. Als het niet automatisch wordt toegevoegd aan de app wanneer je bestelt, kun je zelf het tracking nummer invoeren en volg je zo eenvoudig al je bestellingen vanuit één app.

Is je bestelling vertraagd?
Pauzeer dan je betaling in de app. Je hoeft pas te betalen als je het artikel hebt ontvangen. Als je deze niet hebt ontvangen voordat de bestelling moet worden betaald, kun je de factuur pauzeren totdat je het artikel hebt ontvangen.”

Wanneer je bestelling aankomt

Betaal snel en flexibel in de app
Als je “Betaal later in 30 dagen” hebt gekozen en je bestelling hebt ontvangen, raden we je aan om naar de Klarna app te gaan en te betalen. Dat doe je snel en eenvoudig door op je aankoop te klikken.

Niet helemaal tevreden? Meld een retour
Een retour meld je met één klik in de app. Wij pauzeren dan de betaling terwijl jij de items terugstuurt. Wanneer de winkel de retour heeft ontvangen, werken we de factuur bij, zodat jij alleen hoeft te betalen voor wat je houdt.

Met alle functies in de Klarna app heb je een uitgebreid overzicht van al je bestellingen, waardoor je de controle houdt over jouw uitgaven en betalingen. Heb jij alle functies al geprobeerd? Ontdek ze nu en download hier de Klarna app.