• Persoonlijke login

    Ga verder in browser

    Log in en krijg een overzicht van je bestellingen, de aankomende betalingsdatum en betaal ze met één klik op de knop.

  • Zakelijke login

    Log in om je bestellingen, uitbetalingen, statistieken en algemene instellingen te beheren.

17 jan. 20231 Min. leestijd

De 3 beste tips om slimmer en goedkoper te shoppen in 2023!

Klarna

bij Klarna

De twee belangrijkste redenen waarom Belgen online shoppen, zijn dat ze online agere prijzen vinden en dat het ook makkelijker is om prijzen te vergelijken. Zo shop je dus slimmer en goedkoper in 2023. En Klarna kan je hier bij helpen.

Download de Klarna app en krijg toegang tot een aantal fantastische shopping features. In de app haal je ook het meeste uit Klarna’s prijsvergelijkingsservice – voor de allerbeste koopjes. Ook shop je veilig met de kopersbescherming van Klarna.

1. Beheer je uitgaven in de Klarna app:

In de Klarna app krijg je een volledig overzicht van al de aankopen die je met Klarna hebt gedaan, evenals een geschiedenis van je uitgaven over de tijd. Je kunt ook een limiet instellen voor aankomende aankopen om meer controle te krijgen over je shoppingsbudget.

2. Shop slim en bespaar geld met kortingen, klantenkaarten en prijsdalingen in de Klarna app

In de app van Klarna zitten veel slimme functies die je kunnen helpen geld te besparen bij online shoppen.

  • Ontvang kortingscodes en speciale aanbiedingen in de app: Klarna verzamelt enkele van de beste aanbiedingen en kortingscodes direct in de app. Waarom de volle prijs betalen als je het in de uitverkoop kunt krijgen?
  • Mis nooit meer waardevolle bonuspunten: in de app bewaar je eenvoudig al je klanten- en lidmaatschapskaarten. Zo kun je punten en andere voordelen verzamelen als je in een fysieke winkel bent, zonder dat je de kaarten echt bij je moet hebben.
  • Ontvang een prijsdaling-notificatie: voeg het gewenste product toe aan je eigen collectie in de Klarna-app (je kunt het vinden op het tabblad “”Opgeslagen””). Zodra dat gebeurd is, ontvang je een melding als je favoriete artikelen in prijs dalen. “

3. Betaal met Klarna en geniet van onze kopersbescherming!

Als je problemen hebt met een Klarna-aankoop en contact opneemt met ons, zal Klarna je betaling onmiddellijk onderbreken totdat het probleem opgelost is. Je hoeft dus niet te betalen als je je bestelling niet hebt ontvangen, of besluit deze te retourneren. Klarna’s kopersbescherming is volledig gratis.