Shop

  • Klant login

    Ga verder in browser

    Log in en krijg een overzicht van je bestellingen, de aankomende betalingsdatum en betaal ze met één klik op de knop.

  • Zakelijke login

    Log in om je bestellingen, uitbetalingen, statistieken en algemene instellingen te beheren.

Klachten

Al onze klanten zijn stuk voor stuk belangrijk voor ons. Iedereen heeft het recht op goede service en op ondersteuning als er iets niet goed is gegaan.

 

Als iets niet is gegaan zoals het hoort, kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze

. We zijn er om problemen of misverstanden op te lossen. Deel je mening met ons en we geven je feedback door. Als je na het contact met onze klantenservice nog steeds niet tevreden bent, leggen we hier uit wat je kunt doen als je een klacht hebt. Onze klachtenprocedure bestaat uit de volgende stappen:

 

1. Dien je klacht in bij Klarna

De eerste stap in onze klachtenprocedure is contact opnemen met onze

. Meld je klacht bij een van onze medewerkers. We gaan direct en op een positieve en effectieve manier aan de slag met alle klachten. We streven ernaar om het probleem tijdens het eerste contact op te lossen. Als dat niet mogelijk is, houden we je op de hoogte terwijl we de klacht verder onderzoeken. We doen ons uiterste beste om je klacht zo snel mogelijk op te lossen en meestal lukt dat binnen 14 werkdagen. Als je nog steeds ontevreden bent over de geboden oplossing, kun je onderstaande stap volgen om je klacht voor te leggen aan een onafhankelijke partij.

 

2. Consumentenombudsman

Als je een definitief besluit hebt ontvangen van onze klantenservice, kun je contact opnemen met de consumentenombudsman van Klarna om tegen dat besluit in beroep te gaan. De consumentenombudsman maakt geen deel uit van onze klantenserviceteams en heeft als taak om binnen Klarna op te komen voor consumentenbelangen. De consumentenombudsman gaat aan de slag met klachten die niet naar tevredenheid van klanten zijn opgelost en kijkt op een onpartijdige, onbevooroordeelde manier naar mogelijke oplossingen.
Na een grondig onderzoek van de klacht volgt er een definitief oordeel.

 

 

3. Als je nog steeds niet tevreden bent

Als onze oplossing niet voldoet aan je verwachtingen, heb je het recht om je zaak te melden bij The National Board for Consumer Disputes (ARN) Klarna ondersteunt de klachtenprocedure van ARN en volgt de aanbevelingen voor behandelde zaken op.

 

Contact opnemen met The National Board for Consumer Disputes:
Website:


Adres: PO Box 174, 101 23 Stockholm, Sweden

De Europese Commissie biedt een online platform voor het buiten de rechtbank oplossen van grensoverschrijdende e-commercegeschillen. Via dit platform kun je melding doen van een zaak in alle officiële EU-talen. Klik op

om naar het platform te gaan.

 

Klachten worden behandeld volgens de richtlijnen van de Zweedse financiële autoriteit. Indien relevant, volgt Klarna ook de richtlijnen voor klachtenbehandeling zoals vermeld in de Payment Services Directive (PSD 2).