Klik hier voor meer informatie over bestellingen die getroffen zijn door de COVID-19 uitbraak.

Ik wil (een deel van) mijn bestelling retourneren. Wat moet ik doen?

Het voordeel van Klarna is juist dat je niet hoeft te betalen voor iets dat je niet wilt houden. Doorloop deze stappen als je (een deel van) je bestelling retour wilt sturen.

  1. Laat de webshop weten dat je de bestelling gaat retourneren en volg de retourinstructies van de webshop bij het retourneren – vaak te vinden op de website van de webshop. Zorg ervoor dat je jouw items retour zendt met een track & trace nummer en dat je dit nummer goed bewaart totdat jouw retourzending is verwerkt.
  2. Log bovenaan deze pagina in, of open de Klarna app en klik op de aankoop die je gaat retourneren. Kies ‘Retourzending melden’ en bevestig dit door te klikken op ‘Ik heb producten teruggestuurd’. Op die manier wordt de betaling gepauzeerd en hoef je je geen zorgen te maken over de betaling terwijl de webshop jouw retourzending verwerkt.
  3. Zodra de webshop jouw (deel)retourzending heeft ontvangen, wordt de factuur aangepast of geannuleerd en ontvang je een update via e-mail. Log bovenaan deze pagina in, of open de Klarna app om de status van de factuur te checken.

Heeft dit artikel geholpen?

Ja, het heeft me geholpen.
Nee, ik heb nog steeds hulp nodig.

Heb je nog steeds hulp nodig? Contacteer ons.

Openingstijden

Maandag - Vrijdag:

09:00 - 17:00

Zaterdag - Zondag:

Gesloten

Contacteer ons
Of bel ons
Bel ons