On Business / Go to Private
Webwinkel-Login

Sofort online-bankoverschrijving – nu in een nieuw Klarna-jasje

Sofort.
Betaal nu met een
online overschrijving.

Laat je klanten nu betalen met de veiligheid en eenvoud van internetbankieren.
Gebruikt door meer dan 12 miljoen consumenten en beschikbaar in 13 landen.

Laat je klanten nu betalen met de veiligheid en eenvoud van internetbankieren.
Gebruikt door meer dan 12 miljoen consumenten en beschikbaar in 13 landen.

Dezelfde fantastische betaalmethode in een nieuwe smoooth wereld.

Je had misschien een oranje pagina verwacht en vraagt je nu af waar je bent beland. Wel, we hebben leuk nieuws! De betaalmethode 'Sofort' is nu de ster van het Klarna-team, of met andere woorden: Elvis is het nieuwste lid van The Beatles.

Wat betekent dit voor jou?

Behoort je webshop al tot Sofort GmbH? Dan blijft alles zijn normale gang gaan en kun je inloggen met onderstaande link.

Inloggen op Sofort

Gebruik je de producten van Sofort of Klarna nog niet? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina. Je vindt er alles wat je moet weten over het aanbieden van online betalingen. Je kunt het aanbod van Klarna verder ontdekken op de volgende link.

Ontdek Klarna

Waarom is online shoppen met internetbankieren zo populair bij klanten?

Klanten kunnen met Sofort GmbH direct betalen met hun gegevens voor internetbankieren.

Snel, direct, simpel en veilig.

Het grote voordeel voor klanten is dat registreren of een rekening openen niet nodig is. Het geld wordt rechtstreeks overgeschreven van de online bankrekening van de klant naar de bankrekening van je webshop. Je ontvangt een onmiddellijke transactiebevestiging en kunt de producten dus meteen naar je klanten versturen.
De betaalmethode ‘Betaal nu’ is beschikbaar in 9 Europese landen.

De smoooth ervaring.

Wat gebeurt er op jouw betaalpagina?

De klant kiest ‘Betaal nu online’ op de betaalpagina. De nodige informatie van je webshop wordt automatisch verstuurd naar de beveiligde betaalpagina van Klarna.

Wat gebeurt er bij Sofort GmbH?

Op de beveiligde betaalpagina van Sofort GmbH kiezen klanten hun land en bank, waarna ze zich aanmelden met hun inloggegevens voor internetbankieren. Vervolgens kiezen zij hun bankrekening en voeren zij een bevestigingscode in. De transactie is dan afgerond. Vervolgens krijgen zij een overzicht van de ‘Betaal nu’-transactie of een bevestiging van de bestelling in de webshop.
Inloggegevens voor internetbankieren zoals de PIN-code en unieke TAN-codes worden niet door Sofort GmbH bewaard.

Wat gebeurt er bij jouw bank

Sofort GmbH stuurt de overschrijvingsinformatie naar de bank van de klant met een beveiligde verbinding die voldoet aan de normen voor bankieren en stuurt je een bevestiging van de transactie met de betalingsreferentie, het bedrag en het projectnummer. De bank betaalt je het bedrag van de aankoop.

Ga aan de slag
Laat je klanten nu online betalen.

Wil je je klanten de smooothest manier bieden om meteen te betalen nadat ze hun bestelling hebben geplaatst? Klik dan op onderstaande knop.

 

Werk je al samen met Sofort GmbH?

Werkte je al met ons samen toen we nog oranje waren? Maak je dan geen zorgen. We hebben dan wel een nieuwe naam gekregen, maar je bent nog steeds belangrijk voor ons en alles blijft zijn gewone gang gaan.

Je kunt inloggen op je vertrouwde webshop portaal door op onderstaande knop te drukken.

Je had mijn aandacht bij smoooth.

Ben je klaar om the genieten van de voordelen die Klarna voor jouw webshop kan brengen? Klik op de onderstaande knop. Begin je met de betaalmethoden van Klarna dan helpen we je deze snel te implementeren. Maar ook daarna staan we altijd klaar als je ons nodig hebt.

Kan je niet wachten, bel ons Belgische sales team op +32 (0)2 280 804 47 en ons Nederlandse sales team op +31 (0)183 788 115 of stuur ons een mail op sales.belgium@sofort.com op sales.netherlands@sofort.com.

Need help?

Chat