Hvordan lukker jeg min Klarna-konto?

Betal alle udestående beløb, før du går videre med trinnene nedenfor.
  1. 1.
    Tryk på din profil øverst til venstre på startskærmen
  2. 2.
    Vælg Sikkerhed og privatliv.
  3. 3.
    Tryk på Privatlivsrettigheder, og vælg Slet personlige oplysninger.
Hvad sker der derefter?
  • Du vil ikke kunne logge ind på din Klarna-konto
  • Du vil ikke kunne se tidligere betalinger eller køb
  • Hvis du har anmodet om at få fjernet dine personoplysninger vil disse slettes permanent, bortset fra visse oplysninger, som vi er juridisk forpligtede til at opbevare, som beskrevet i vores privatlivspolitik
Har du brug for mere hjælp?
Chat med os