Miten tietojani suojataan, kun yhdistän pankkitilini?

Käytämme tietojesi suojaamisessa korkeimpia tietosuojastandardeja. Tämä sisältää henkilötietosi sekä meidän saatavillemme tulleet tiedot siinä yhteydessä, kun olet yhdistänyt pankkitilisi Klarna-profiiliisi. Lue tietosuojakäytännöstämme tarkemmin siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi.

Hyvä tietää:

  • Pyydämme vain rajoitetun pääsyn. Tämä tarkoittaa, että voimme ainoastaan seurata tilin liikkeitä, eikä meillä ole muita valtuuksia.
  • Voit peruuttaa pääsyn tilillesi milloin tahansa.
  • Yhteys voidaan aktivoida uudelleen 30 päivän kuluttua, jos haluat rahoittaa uusia ostoksia. Tämän jälkeen saatamme tarvittaessa pyytää lupaa uudelleen.

Lue lisää siitä, miksi sinua pyydettiin yhdistämään pankkitilisi.

Oliko tästä artikkelista hyötyä?

Kiitos, tämä oli hyödyllistä!
Tämä ei auttanut minua.

Tarvitseko vielä apua? Ota yhteys asiakaspalveluumme.

Olemme tavoiteltavissa chatissa 24/7.

tai Soita meille