• Kuluttajille
  • Yrityksille

Miten suljen Klarna-tilini?

Maksa ensin kaikki avoinna olevat maksut ja jatka sitten näihin vaiheisiin:
  1. 1.
    Napauta profiiliasi aloitusnäytön vasemmassa yläkulmassa
  2. 2.
    Valitse Turvallisuus ja tietosuoja.
  3. 3.
    Napauta Tietosuojaoikeudet ja valitse Poista henkilötiedot.
Mitä seuraavaksi tapahtuu?
  • Et pysty kirjautumaan sisään Klarna-tilillesi
  • Et pysty tarkastelemaan aiempia maksujasi tai ostojasi
  • Jos olet pyytänyt henkilötietojesi poistoa, ne poistetaan pysyvästi. Tämä ei kuitenkaan koske tiettyjä tietoja, jotka meidän on lain mukaan säilytettävä. Lisätietoja saat tietosuojakäytännöstämme.
Tarvitsetko lisää apua?
Keskustele kanssamme