• Private login

    Continue in browser

    Log in to get an overview of your purchases, upcoming payments and settle them easily with one click.

  • Business login

    Log in to manage your orders, payout reports, store statistics, and general settings.

11. maj 2022

Klarna Growth Awards skal hjælpe danske e-handlere med at vokse hurtigere - marketingtjenester til en samlet værdi af knap 13 millioner danske kroner på spil

For at imødekomme e-handlernes forskellige behov har Klarna de seneste år opkøbt virksomheder og udviklet nye tjenester udover virksomhedens betalingstjenester. En af de primære udfordringer for e-handlere er omkostningerne ved markedsføring. Derfor tilbyder Klarna nu flere forskellige tjenester til at drive trafik til e-handlere. Med lanceringen af ​​Klarna Growth Awards åbner der sig nye muligheder for e-handlere til at tage det næste skridt i deres vækstrejse.

I Klarna Growth Awards vil e-handlere fra Danmark, Finland, Sverige og Norge blive nomineret i fire kategorier: Bæredygtighed, Rising Star, Innovation og Small Business. Præmierne består af skræddersyede vækstpakker til en værdi af lidt over 13 million danske kroner i alt, inklusive årlige abonnementer på influencer-marketing platformen APPRL, Klarna Comparison Service (CSS), annoncering i Klarnas app og en unik mulighed for at bruge Virtual Shopping (tidl. Hero) er inkluderet. Ansøgningsprocessen starter den 18. maj, og vinderne vil blive udvalgt af juryen bestående af Klarnas danske landechef Martin Andersen, CMO David Sandström, Fashion Director Emilia de Poret og Head of Social Shopping Adam Levene under en galla i november.

- Vi vil gerne hjælpe vores partnere med at nå deres mål, og derfor har vi de seneste år arbejdet på at blive den ultimative vækstpartner. På den ene side vil vi sikre, at forhandlernes kunder tilbydes bæredygtige og fornuftige betalinger, og på den anden side accelererer vi deres vækst med vores marketingtjenester. Med Klarna Growth Awards håber vi at inspirere, engagere og informere – og give vinderne de optimale værktøjer til at vækste. Jeg glæder mig til at se ansøgningerne fra alle de innovative e-handlere derude sammen med de øvrige jurymedlemmer, siger Martin Andersen, dansk landechef hos Klarna.
 

Vil udfordre traditionelle marketingkanaler

I 2021 steg trafikken fra Klarna til e-handlere med 160 % og genererede 301 millioner klik fra Klarnas kanaler til e-handlere. Resultaterne viser effekten af ​​Klarnas strategiske rolle som vækstpartner, hvor e-handlere over hele verden er forbundet med et netværk på over 147 millioner forbrugere. Derudover har Klarna omorganiseret sig fra traditionelle salgsteams til nu at have små tværfunktionelle og lokale teams, der understøtter, bygger og udvikler affilierede forhandleres brands skræddersyet til deres behov. Klarna ønsker med investeringen at være et mere effektivt alternativ til de amerikanske annoncegiganter.

- Vi vil være en samarbejdspartner, der arbejder hånd i hånd med forhandleren gennem hele processen. Målet er at fungere som en samarbejdspartner for e-handlere gennem alle trin og tilbyde både brugervenlige betalingstjenester og et stærkt vækstudbud, der muliggør ekspansion, øget konvertering og vækst, siger Martin Andersen.
 

Læs mere om ‘Klarna Growth Awards’, og hvad der indgår i Klarnas væksttilbud her.