• Private login

  Continue in browser

  Log in to get an overview of your purchases, upcoming payments and settle them easily with one click.

 • Business login

  Log in to manage your orders, payout reports, store statistics, and general settings.

21. huhtik. 2023

Klarna ja Reddit listasivat vuoden 2023 kestävimmät tuotteet

Redditin yli 1.4 miljoonan tilaajan ‘Buy it for Life’ -yhteisön näkemyksiin pohjautuva listaus korostaa laadukkaita ja kestäviä tuotteita

 • Klarna julkaisi yhdessä Redditin ja sen r/BuyItForLife -nettiyhteisön kanssa listauksen suosituimmista, eliniän kestävistä tuotteista
 • 1.4 miljoonan tilaajan Reddit-yhteisö nimesi kestävimmiksi tuotteiksi mm. Red Wingin kengät, Klean Kanteen -vesipullon ja JanSportin repun
 • Aloite on jatkumoa ‘Conscious’- ja ‘Shop Circular’ -mallistojen julkaisulle, sekä uusien resell-, haku- ja hintavertailutoimintojen lanseeraukselle Klarnan sovelluksessa. Nämä ominaisuudet sovelluksessa auttavat kuluttajia tekemään lompakolle ja ympäristölle parempia valintoja. 


Johtava maksu- ja ostoalusta Klarna sekä Reddit selvittivät vuoden 2023 suosituimmat eliniän kestävät tuotteet. Listalle päässeet tuotteet valitsi yli 1.4 miljoonan tilaajan  r/BuyItForLife (“BIFL”) -nettiyhteisö. Yhteisö on ollut aktiivinen Redditissä vuodesta 2011, ja sen nimi kumpuaa tavoitteesta ostaa laadukkaita, eliniän kestäviä tuotteita jätteen vähentämiseksi.  

“Kasvavan 150 miljoonan maailmanlaajuisen kuluttajayhteisön mielessä pitäen olemme innoissamme voidessamme tehdä yhteistyötä Redditin ja BIFL-yhteisön kanssa. On hienoa innostaa ihmisiä ostamaan tuotteita, jotka kestävät pidempään: se säästää rahaa ja vähentää jätettä. Me Klarnalla haluamme antaa kuluttajille tiedot ja työkalut, joita he tarvitsevat tietoisten ostopäätösten tekemiseen”, sanoo Klarnan vastuullisuusjohtaja Salah Said

Chat GPT:tä ja manuaalista analyysia hyödyntäen Klarna selasi r/BuyItForLife  -yhteisössä mainituimmat tuotteet vuodelta 2022 ja filtteröi tulokset positiivisen ja negatiivisen sentimentin mukaan. Näin syntyi BILF 2023 -listaus*.  Listaukselle valittiin tuotteet, joita kategoriasta riippumatta oli useimmin kuvattu ptikäkestoisiksi. Listalle päässeitä tuotteita ovat muun muassa Klean Kanteenin vesipullo ja Red Wingin saappaat.

"Tämä lista perustuu haastavimman testiryhmän, eli ihmisten, kokemuksiin ja mielipiteisiin. Olemme nähneet r/BuyItForLife-yhteisön kasvavan ja kukoistavan yli vuosikymmenen ajan, ja olemme erittäin innoissamme yhteistyöstä Klarnan kanssa. Näin pääsemme jakamaan maailmalle Reddit-käyttäjien keräämät oivallukset, jotka voivat innostaa ihmisiä tekemään ostoksia tietoisemmin", sanoo Redditin kansainvälisestä markkinoinnista vastaava Yvonne Quinn.

Klarnan ja Redditin vuoden 2023 BIFL-lista* (järjestys sattumanvarainen)

 • Toimistotuoli “Aeron” (Herman Miller)
 • Sandaalit (Teva)
 • Hiustrimmeri (Wahl)
 • Vedenkeitin (Zojirushi)
 • Laukku (Filson)
 • Sandaalit (Birkenstock)
 • Kokkaussetti (Le Creuset) 
 • Astiasto (Corelle)
 • Saappaat (Red Wing)
 • Saappaat (Dr Martens)
 • Vesipulloe (Nalgene)
 • Vedenkeitin (All-Clad)
 • Reppu (JanSport)
 • Termos (Stanley)
 • Vesipullo (Klean Kanteen)

Laadusta ja kestävyydestä on tulossa entistä tärkeämpiä houkuttavuustekijöitä kuluttajille. Bain & Companyn tutkimuksessa havaittiin, että tuotteiden laatu ja kestävyys ovat kuluttajille tärkeimpiä ostotekijöitä ympäri maailman, ja Klarnan viimeisimmän Shopping Pulse -tutkimuksen globaalin keskiarvon mukaan lähes joka neljäs (23 %) etsii aktiivisesti eettisiä ja kestäviä brändejä.

BILF-aloite seuraa useita Klarnan viimeaikaisia ​​aloitteita, ja sen tavoitteena on tarjota kuluttajille työkaluja ja oivalluksia, joita he tarvitsevat tehdäkseen ostoksia tietoisemmin sekä lompakkoaan että planeettaa ajatellen. Klarna lanseerasi viime vuonna haku- ja vertailutyökalun, joka auttaa kuluttajia löytämään parhaan hinnan tuhansien jälleenmyyjien joukosta. Muita äskettäin julkaistuja ominaisuuksia ja päivityksiä, jotka auttavat kuluttajia tekemään ostoksia tietoisemmin ovat esimerkiksi: kestävyysluokat Klarnan sovelluksessa, jotka korostavat elektroniikkabrändien ympäristösaavutuksia, resell-toiminto, joka lanseerattiin ensimmäisenä Ruotsissa ja mahdollistaa käyttäjille omien ostoksien jälleen myynnin Klarnan sovelluksessa sekä päästödataa tarjoava CO2e-laskuri.

Lue lisää Klarnan ja Redditin Buy It For Life -aloitteesta.

*Tietoja BIFL-listasta

Klarnan ja Redditin Buy it for life -lista koostuu Buy it for life Reddit -yhteisön jäsenten suosikkituotteista vuonna 2022. Reddit tai mikään listalla olevista brändeistä ei ole tukenut tai tarkistanut luetteloa. Klarna ei anna minkäänlaista takuuta listattujen tuotteiden laadusta tai kestävyydestä Klarnan, Redditin tai minkään valmistajan tai myyjän puolesta. Klarna voi olla sidoksissa lueteltuihin tuotteisiin tai brändeihin ja voi saada palkkion.

Tietoja Klarnasta

Vuodesta 2005 lähtien Klarna on pyrkinyt uudistamaan vähittäispankkialan. Klarnalla on yli 150 miljoonaa aktiivista käyttäjää ja yritys välittää päivittäin kaksi miljoonaa maksutapahtumaa. Klarna vastaa asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin auttamalla heitä säästämään aikaa ja rahaa sekä hallitsemaan omaa talouttaan. Yli 450 000 globaalia partneria, kuten H&M, Saks, IKEA, Expedia Group ja Nike, on ottanut käyttöön Klarnan innovatiivisen teknologian tarjotakseen saumattoman shoppailukokemuksen niin verkkokaupassa kuin fyysisessä myymälässä. Yli 6000 ihmistä työllistävä Klarna on aktiivinen 45 markkinalla. Lisää tietoa löydät osoitteesta Klarna.com. 

Tietoja Redditistä

Reddit on yhteisöjen yhteisö, jossa ihmiset voivat sukeltaa mihin tahansa aiheeseen kiinnostuksen kohteiden, harrastuksien ja intohimojen ympärille rakennettujen kokemusten kautta. Missiomme on tarjota yhteisöä, yhteenkuuluvuuden tunnetta ja voimaantumista ympäri maailman. Reddit-käyttäjät lähettävät, äänestävät ja kommentoivat sisältöä, tarinoita ja keskusteluja heille eniten tärkeistä aiheista. Lemmikeistä vanhemmuuteen Redditissä on yhteisö kaikille, ja se on koti yli 150 miljoonan päivittäisen käyttäjän avoimille ja aidoille keskusteluille. Lisätietoja löydät osoitteesta redditinc.com.