• Private login

    Continue in browser

    Log in to get an overview of your purchases, upcoming payments and settle them easily with one click.

  • Business login

    Log in to manage your orders, payout reports, store statistics, and general settings.

6. nov. 2018

Nå blir det enklere å kjøpe skipass og skiferie på nett

- Hos SkiStar jobber vi hele tiden for å kunne tilby best mulige reiseopplevelser for våre kunder. Gjennom vårt og Klarnas kundefokus vil vi nå kunne gi en bedre helheltsopplevelse på våre to nettsteder skistar.com og skistarshop.com. Samarbeidet gjør at vi kan tilby kundene å velge mellom å betale nå, betale senere eller dele opp betalingen, sier salgs- og markedsdirektør hos SkiStar, Mathias Lindström

Nedtellingen til ferien starter i det øyeblikket den blir bestilt.  Å kjøpe en ferie skal være like spennende som å starte den. SkiStar jobber fokusert med å tilby sine kunder enkle løsninger, både når de bestiller og når de er på ferie. Sammen med Klarna tar SkiStar nå det neste steget for å sikre seg at både bestillingen av skiferien og kjøp av skiutstyr og andre sportsartikler bli enklere og smidigere.

- Vi i Klarna er opptatt av at kunden alltid skal stå i sentrum. Ved å tilby fleksible betalingsalternativ kan Klarna hjelpe SkiStar med å få en smidigere opplevelse ved onlinekjøp. Vi vet at kundene stiller stadig høyere krav til friksjonsfrie og enkle betalingsløsninger. SkiStar kan nå enda bedre møte kundenes krav. På sikt gir dette mer fornøyde og lojale kunder, sier sier kommersiell leder i Klarna Norge, Jens Rygg.

Ved bestilling av skiferie eller kjøp av vintersportsartikler kan kundene nå velge om de vil benytte seg av Klarnas betalingsmetoder ”Betal nå”, ”Betal senere” eller ”Del opp”.  Samarbeidet omfatter nettbutikkene skistarshop.com og skistar.com.

**********

For mer informasjon:

SkiStar
Linda Morell, PR-sjef SkiStar
linda.morell@skistar.com
+46 (0)76 11 860 02

Klarna
Johanna Nyman, Senior manager Communications & PR
press@klarna.com
+46 (0)72 855 83 29

Om SkiStar
SkiStar AB (publ) er notert på Nasdaq Stockholms Mid Cap-segment. Konsernet eier og driver alpinanlegg i Hemsedal og Trysil i Norge, i Sälen, Åre og Vemdalen, samt Hammarbybacken (Stockholm) i Sverige, og St. Johann in Tirol i Østerrike. Markedsandelen i Sverige er 50 %, i Norge 31 % og totalt i Skandinavia 41 %. Kjernevirksomheten er alpin skikjøring med gjestens skiopplevelse i sentrum. Virksomheten deles inn i tre kjerneområder: Drift av skianlegg, infrastruktur og explotering.

Om Klarna
Klarna er en av Europas ledende betalingsleverandører og en lisensiert bank som ønsker å revolusjonere betalingsløsningene for forbrukere og virksomheter. Klarna ble etablert i Stockholm i 2005, og gir forbrukerne muligheten til å betale nå, senere eller over tid. Klarna tilbyr en enkel, trygg og fleksibel handleopplevelse. Over 100 000 handelssteder er tilknyttet Klarna, og selskapet har 2 000 ansatte i 14 land.