• Private login

    Continue in browser

    Log in to get an overview of your purchases, upcoming payments and settle them easily with one click.

  • Business login

    Log in to manage your orders, payout reports, store statistics, and general settings.

29. jan. 2019

Synsam Group og Klarna lanserer nytt og innovativt linseabonnement i Norden

Synsam Group har mer enn 50 års erfaring med å forbedre menneskers øyehelse.  Selskapet er i dag Nordens ledende optikerkjede med rundt 100 butikker i Norge og 500 totalt i hele Norden.

En av selskapets mest populære tjenester er Synsam Lifestyle Linseabonnement. Det inkluderer hjemleveranse og årlige linseundersøkelser.  For å levere en bedre kundeopplevelse har Synsam Group og Klarna utviklet et nytt konsept. Det innebærer at kundene kan tegne linseabonnement i den fysiske butikken, samtidig som de administrerer hele abonnementet online. 

Det nye, digitale konseptet for å tegne Synsam Lifestyle Linseabonnement har blitt svært godt mottatt, både av de butikkansatte og kundene. 

Kundene trenger ikke å oppgi personlig informasjon som fødselsdato og personnummer. De trenger heller ikke å undertegne papirer. Ved å bruke mobiltelefonen og et par enkle knappetrykk godkjenner de villkårene og bekrefte sin identitet.  Den månedlige betalingen for abonnementet gjennomføres akkurat slik kunden ønsker, enten direkte eller med faktura gjennom Klarna. 

Jimmy Engström, Head of Digital Commerce & Contact Lenses, Synsam Group: «Synsam Group jobber hele tiden for å gi kundene de beste skreddersydde og helhetlige løsningene innenfor øyehelse og eye fashion. Det nye og allerede populære linseabonnementet er en enkel, bekvem og trygg måte for våre kunder å ta var på øyehelsen sin, få linser levert hvor og når de ønsker det og enkelt administrere abonnementet online eller i butikken. Løsningen som er utviklet sammen med Klarna passer perfekt inn i Synsam Groups arbeid med å binde sammen våre salgs- og servicekanaler gjennom digital innovasjon og samtidig gjøre kundeopplevelsen så sømløs som mulig.»

Christofer Marquart, kundeansvarlig, Klarna: «Vi er glade for sammen med Synsam Group å ha lagd en løsning som skaper en bedre opplevelse for både kunder og butikkansatte. Mange av våre kjøpmenn etterspør sømløse løsninger som kobler sammen digitale betalinger med fysiske butikker. Samarbeidet med Synsam Group er et godt eksempel på neste generasjons kundeopplevelse som er nyttig for alle parter. Kundene får en smidigere kjøpsopplevelse og Synsam Group får flere ordre.»

**********

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Klarna:

Thomas Elvestad, Markedsdirektør, Norge

thomas.elvestad@klarna.com

+47 932 51 163

Synsam Group:

Jimmy Engström, Head of Digital Commerce & Contact Lenses

jimmy.engstrom@synsam.com

+46 (0) 72550 63 33

Om Klarna
Klarna er en av Europas ledende betalingsleverandører og en lisensiert bank som ønsker å revolusjonere betalingsløsningene for forbrukere og virksomheter. Klarna ble etablert i Stockholm i 2005, og gir forbrukerne muligheten til å betale nå, senere eller over tid. Klarna tilbyr en enkel, trygg og fleksibel handleopplevelse. Over 100 000 handelssteder er tilknyttet Klarna, og selskapet har 2 000 ansatte i 14 land.

Om Synsam Group
Synsam Group er en av Europas ledende aktører innfor optikerbransjen og tilbyr ulike løsninger innenfor både Eye Fashion og Eye Health. De har et bredt sortiment som bygger på kundens ulike livsstiler. Konsernet har et globalt nærvær, omsetter for cirka 3 milliarder SEK og har en EBITDA på ca. 20 %. Totalt har konsernet ca. 500 butikker som drives under varemerkene Synsam og Profil Optik. Siden 2015 har Synsam Group gjennomført en transformasjon av hele sitt tilbud og har med høy grad av digitalisering og andre innovative konsepter fått en vekst og utvikling i lønnsomheten som var blant de høyeste i Europa i 2017.