Betal eventuelle utestående beløp før du følger trinnene nedenfor.
1.
Trykk på profilen din øverst til venstre på hjemskjermen
2.
Velg Sikkerhet og personvern.
3.
Trykk på Personvernrettigheter, og velg Slett personlig informasjon.
Hva skjer nå?
Du vil ikke kunne logge inn på Klarna-kontoen din
Du vil ikke kunne se tidligere betalinger eller kjøp
Hvis du ba om at dine personlige opplysninger skulle fjernes, er disse permanent slettet, med unntak av viss informasjon vi er juridisk pålagt å beholde, som beskrevet i våre retningslinjer for personvern