Hvordan låser jeg kontoen min?

For å låse kontoen din, gå til låsesiden.
Når du låser kontoen din:
  • Du blir logget ut på alle enheter.
  • Du må logge inn igjen på alle enheter etter at du har låst opp kontoen din.
  • Ingen nye transaksjoner kan gjøres med Klarna.
  • Pågående betalinger blir ikke satt på pause.
  • Alle kort utstedt av Klarna blir fryst—men du kan oppheve frysing etter at du har låst opp kontoen din.
Greit å vite: Du kan låse opp kontoen din når som helst. Du trenger gyldig ID for å låse opp kontoen din.
Trenger du mer hjelp?
Chat med oss