Ureguluj wszystkie zaległe płatności, zanim przejdziesz do poniższych kroków.
1.
Dotknij swojego profilu w lewym górnym rogu ekranu głównego
2.
Wybierz Bezpieczeństwo i prywatność.
3.
Wybierz Prawa dotyczące prywatności, a następnie Usuń dane osobowe.
Co dalej?
Nie będziesz mógł/mogła zalogować się na swoje konto Klarna
Nie będziesz mógł/mogła przeglądać poprzednich płatności ani zakupów
Jeśli zażądałeś(-aś) usunięcia swoich danych osobowych, zostaną one trwale usunięte, z wyjątkiem niektórych informacji, które zgodnie z prawem musimy zachować, jak określono w naszej Polityce prywatności