• Logga in som privatperson

    Webbversion
  • Logga in som handlare

    Logga in för att hantera dina beställningar, utbetalningsunderlag, statistik och allmänna inställningar.

15 okt. 20204 min lästid

Månadens Klarna Icons.

av Christian Cabau

Maria Taipaleenmäkoi

Beskriv dig själv med tre ord?
Jag skulle beskriva mig själv som envis, när jag har bestämt mig för något ger jag inte upp förens saken är genomförd hur många motgångar jag än måste gå igenom. Ett annat ord skulle beskriva mig själv som är positiv, jag ser bara möjligheter och tänker alltid att saker händer utav en
anledning, dem sämre saker i livet är det bara att ta lärdom från och gå vidare. Ett tredje ord är snäll, jag ser inte en anledning till varför man skulle vara elak mot sina medmänniskor, jag tror man vinner mer här i livet på att vara snäll än att gå runt och slösa en massa energi på att vara bitter. “You attract what you are.”

Vilken är din favorit träningsoutfit?
Jag skulle säga att jag klär mig beroende på hur jag känner just då, oftast brukar det vara något långärmat då jag tycker om att känna mig riktigt varm när jag tränar, med det brukar jag ha långbyxor antigen leggings eller någon annan form av träningsbyxor.

Vad inspirerade dig till att genomföra samarbetet med Klarna?
Att kunna lyfta att klarna är så mycket mer än bara en betalapp, där finns så mycket tips och inspiration inom alla kategorier att hitta och läsa om. Det finns massor av erbjudanden med massa olika rabattkoder på de största varumärken vilket många inte vet om, att kunna sprida ordet glädjer mig.

Martina Gronowska

Beskriv dig själv med tre ord? 
Positiv, effektiv och social.

Vilken är din favorit träningsoutfit?
En outfit som är enhetlig i färgkombination samt minimalistisk. Det ska vara enkelt, snyggt och framförallt bekvämt!

Vad inspirerade dig till att genomföra samarbetet med Klarna?
Jag älskar Klarna! Den underlättar mina köp på nätet otroligt mycket vilket gör min shoppingupplevelse så himla effektiv och smidig! Precis som jag är. Därav var det ett självklart val av mig att vilja samarbeta med Klarna och speciellt ur ett träningsperspektiv! Jag älskar verkligen att röra på mig och att Klarna dessutom erbjuder träningsinspiration är verkligen pricken över i:et!

Adela Lidner

Beskriv dig själv med tre ord? 
Omtänksam, rolig och en smula envis.

Vilken är din favorit träningsoutfit?
Jag älskar ju alla träningskläder, men min favorit måste nog vara ett par svarta högmidjade tights tillsammans med en
långärmad topp helst lite kortare och gärna med en keps till för att skärma av. Där har vi en dunder outfit redo för träning!

Vad inspirerade dig till att genomföra samarbetet med Klarna?
Det kan vara svårt att hitta rätt i träningsdjungeln när de finns så mycket man kan göra, speciellt för den som är ny, men såklart även för de erfarna och ibland behöver man en gnutta ny inspiration. När jag precis hade börjat träna visste jag knappt var jag skulle börja någonstans, mycket var främmande och jag vågade inte leverera. Med mitt samarbete med Klarna visste jag att jag kunde få dela med mig av vad jag själv anser vara en bra början att känna sig bekväm och redo att anamma sin träning. Samtidigt som jag kanske kan inspirera iallafall en person att ta sig utanför sin egna trygghetszon och bryta stigman att trots att träningen är främmande så är du lika kapabel som någon annan.

Copyright © 2005-2023 Klarna Bank AB (publ). Headquarters: Stockholm, Sweden. All rights reserved. Klarna Bank AB (publ). Sveavägen 46, 111 34 Stockholm. Organization number: 556737-0431