• Logga in som privatperson

    Webbversion
  • Logga in som handlare

    Logga in för att hantera dina beställningar, utbetalningsunderlag, statistik och allmänna inställningar.

18 sep. 20205 min lästid

Månadens Klarna Icons.

av Christian Cabau

Alexandra Kustvall

Hur vill du inspirera andra i dina sociala kanaler?

Mina följare är främst kvinnor runt om i världen och jag vill gärna finnas där som en positiv figur för dem att inspireras av oavsett om det gäller mode, lifestyle, resor eller något annat. Män är såklart även de hjärtligt välkomna! Jag älskar när jag får meddelanden från personer runt om i världen där de ber om mina råd för att nå sina mål inom allt från skönhet och träning till sociala medier eller hur man tävlar i kläddesign. Att någon vill ha min hjälp för att lyckas med sina egna mål känns helt fantastiskt och jag hoppas kunna vara till hjälp på så många sätt jag bara kan.

Om du får välja ett par sneakers du måste ha på dig resten av livet, vilka skulle det vara?

Har ett par vita Adidas som är ganska chunky som jag älskar. Det får nog bli dem i såna fall. Det är så himla bra med vita sneakers, för de passar verkligen till allt. Det har blivit räddningen många gånger då jag är en tjej som inte kan gå i klackar. Många gånger har jag kört långklänning i kombination med ovan nämnda sneakers.

Vilka tre plagg inför hösten har du köpt eller planerar att köpa?

Lever fortfarande i tanken om sommaren och världar av småblommiga klänningar men inför hösten skulle jag vilja köpa en oversize kappa i någon kul färg eller design. Och stickade tröjor, man kan aldrig ha för många. Har snöat in på ljuslila och skulle gärna ha en en stickad tröja i den färgen till hösten, gärna med stora pösiga ärmar som man kan känna sig extra varm och go i. Det tredje skulle nog bli en mössa. Är på jakt efter en som är stickad i mjuk ull och rymlig, så man slipper eventuell “mössfrisyr”.

Carol Beugre

Hur vill du inspirera andra i dina sociala kanaler?

Jag älskar att uttrycka mig genom stil och mode, så mestadels av min Instagram består av just det.Jag har alltid varit intresserad av det, men det är inte förrän på senare år jag verkligen vågat falla in i min egen stil. Jag vill inspirera folk till att våga. Våga vara kreativa och känna stolthet i hur de väljer att uttrycka sig!

Om du får välja ett par sneakers du måste ha på dig resten av livet, vilka skulle det vara?

Mina personliga favoriter är Nike air Jordan 1, alla dagar i veckan! En tidlös sko som lyfter vilken outfit som helst, från klänning till jeans. En must have i min garderob!

Vilka tre plagg inför hösten har du köpt eller planerar att köpa?

Jag har haft ögonen på ett oversize lounge set från Cold Laundry. Det lär klickas hem när som helst, i ett flertal färger. En mönstrad kavaj, som lätt går att använda istället för jacka. Så bra go to piece att ha i garderoben och lite roligare än en standard svart.Sist men inte minst, ett par svarta boots! Ibland får mina sneakers bytas ut mot en klack. Jag har skaffat ett par knee high crock boots som jag älskar. Är redan redo att match de med en lång puffer coat.

Emil Sebastian

Hur vill du inspirera andra i dina sociala kanaler?

Jag vill inspirera främst genom “skapande (foto/film) men även att våga sticka ut och vara sig själv och inte bry sig så mycket om vad andra tycker!

Om du får välja ett par sneakers du måste ha på dig resten av livet, vilka skulle det vara?

High top dior converse (Höga converse grymt bekväma)

Vilka tre plagg inför hösten har du köpt eller planerar att köpa?

En flanneljacka (overshirt)
En stickad oversize tröja
En pufferjacka i nån matt grön/blå färg!

Copyright © 2005-2023 Klarna Bank AB (publ). Headquarters: Stockholm, Sweden. All rights reserved. Klarna Bank AB (publ). Sveavägen 46, 111 34 Stockholm. Organization number: 556737-0431