• Logga in som privatperson

    Webbversion
  • Logga in som handlare

    Logga in för att hantera dina beställningar, utbetalningsunderlag, statistik och allmänna inställningar.

Aktuell
28 sep. 20221 min lästid

Konsumentberättelser: Danielle om varför hon använder Klarnakortet varje dag.

Klarna

av Klarna

Danielle är 27 år gammal och jobbar på en mediabyrå i Stockholm där hon planerar och strategilägger digitala mediaköp. Danielle är även en frekvent Klarna-användare och tog sig tid för att berätta om vilka av Klarnas produkter hon gillar och varför.

Klarna: Hej Danielle! Hur länge har du använt våra produkter?

Danielle: Jag har använt Klarna i flera år. Jag började använda Klarna då jag såg det i en kassa när jag handlade online och bestämde mig för att testa att betala efter jag fått hem produkten. Sedan dess har jag använt Klarna mer och mer.

Klarna: Vilka produkter använder du?

Danielle: Jag skaffade Klarnakortet för cirka 2 år sedan och använder det både online och i butik. Det var en kompis som berättade om kortet för mig när jag bestämde mig för att skaffa ett. Jag tycker det var grymt att det är gratis och tycker också att designen var väldigt snygg. Numera har jag inget annat kort, jag slutade använda mitt andra kort jag hade. Sedan jag började använda kortet har jag också förstått att det finns ytterligare fördelar med att använda Klarnakortet som till exempel reseförsäkringen och att man kan koppla det till Klarna-appen.

Danielle: Jag använder som sagt kortet till alla mina köp och loggar in i Klarna-appen regelbundet. I appen kan jag få en bra överblick av alla mina köp. Jag är ganska nördig och gillar siffror så tycker det är kul att gå in och kolla vad jag köpt och jämföra med tidigare månader. Jag vet att man kan sätta en budget varje månad men använder inte riktigt den funktionen utan tycker jag får en bra kontroll genom överblicksvyn.

Klarna: När du betalar, vilket/vilka betalningsalternativ använder du oftast?

Danielle: Jag väljer alltid att betala direkt. Jag förstår fördelarna med att betala senare men jag tycker det det är smidigare att betala direkt.

Klarna: Hur brukar du handla?

Danielle: Jag handlar en hel del direkt genom Klarna-appen. Det är supersmidigt då kortdetaljerna fylls in automatiskt och det bara behövs några få klick för att hitta rätt produkt till att ordern är lagd.

Klarna: Vilket är det senaste köpet du gjort?

Danielle: Mitt senaste köp var ett elektroniskt trumset.

Klarna: Om du skulle förklara för en kompis som inte använder Klarna idag varför de borde börja – vad skulle du säga?

Danielle: Först och främst skulle jag rekommendera att de ansöker om Klarnakortet. Jag tycker det är så smidigt att använda och det är gratis. Jag känner också att Klarna är mer moderna än andra banker. Min andra banks app är inte alls lika enkel att använda. Dessutom tycker jag som sagt om att logga in i appen och få en bra översikt över mina köp varje månad. Jag älskar kategoriseringen som i detalj visar hur jag spenderar mina pengar, det ger mig en grym kontroll.

Klarna: Tack för din tid Danielle!

Danielle: Tack.

Läs mer om Klarnakortet här

Nästkommande