Shop

  • Log ind som privatperson

    Fortsæt i browseren

    Log ind for at få et overblik over dine køb og kommende betalinger, og betal dem med ét klik.

  • Log ind som erhvervskunde

    Log ind for at håndtere dine ordrer, udbetalinger og generelle indstillinger. Her kan du også se statistik om din webshop.

Klarna indgår partnerskab med MobilePay i Danmark

12. maj 2021 - 1 min læsning

Author-Pic-Wordpress.png

Trinh Thai

Senior Marketing Manager

840x474_Klarna.jpg

Klarna har indgået et samarbejde med MobilePay i Danmark i håbet om at skabe nye muligheder og øget fleksibilitet for både forbrugere og forhandlere.

MobilePay og Klarna vil, gennem partnerskabet, komplementere hinandens betalingsløsninger samt ekspandere Klarnas potentielle netværk af forhandlere og brands i Danmark. Forbrugere vil fortsat kunne benytte og nyde godt af Klarnas smoooth og forbrugervenlige checkout-oplevelse når de betaler gennem Klarna.

Klarna vil nu være i stand til at tilbyde vores fleksible og nemme betalingsløsninger til danske forbrugere, uden at skulle presse webshops og butikker til at vælge mellem to forskellige løsninger eller integrere forskellige systemer. Implementeringen er tilgængelig for alle Klarnas eksisterende forhandlere, der allerede benytter Klarna Checkout i dag.

Hos MobilePay er de stolte over at indgå samarbejdet med Klarna, der tilbyder de foretrukne betalingsplatforme til mange af verdens førende virksomheder. Ifølge Claus Bunkenborg, CEO hos MobilePay, vil det medvirke til, at MobilePay kan fortsætte den positive udvikling virksomheden har gennemgået, samt styrke ambitionen om at gøre MobilePay tilgængelig på alle hjemmesider og online butikker, der forhandler til danske forbrugere.

Klarna er meget imponeret over MobilePays vækst i Danmark. Vi deler samme ambition som MobilePay om at forenkle livet for vores forbrugere og forhandlere  og ser frem til at vokse sammen med dem i de næste mange år.

Næste