• Private login

    Continue in browser

    Log in to get an overview of your purchases, upcoming payments and settle them easily with one click.

  • Business login

    Log in to manage your orders, payout reports, store statistics, and general settings.

Airbnb introduceert gespreid betalen met Klarna in Nederland

April 23, 2024

klarna-K.jpg

Klarna

Klarna

ProductImagery KlarnaLuggage SafeZone 16x9
  • Gespreid betalen is onderdeel van een gefaseerde wereldwijde uitrol waarmee Klarna en Airbnb op drie continenten een alternatieve betaalmethode bieden. 
  • Met gespreid betalen kunnen gasten in drie termijnen, zonder rente en over een periode van twee maanden voor hun verblijf betalen.
  • Gespreid betalen is vanaf vandaag beschikbaar in Nederland voor boekingen tussen € 35 en € 4000.

Airbnb en Klarna introduceren gespreid betalen waarmee gasten in Nederland de kosten van hun boeking in termijnen kunnen betalen. Met deze betaalmethode betalen gasten in drie termijnen, zonder rente en over een periode van twee maanden voor hun verblijf. De lancering is onderdeel van een gefaseerde wereldwijde uitrol op drie continenten die gasten meer flexibele betaalmethoden biedt. 

Met de flexibele betaalopties van Klarna kan je eenvoudig unieke verblijven over de hele wereld boeken. Of het nu gaat om een windmolen in Friesland, een villa aan de Costa del Sol of een boomhut in Thailand, gasten kunnen zelf kiezen welke betaalmethode bij hen het beste past. Zo krijgen ze bij het afrekenen de keuze om het volledige bedrag direct te betalen of om in drie termijnen te betalen met Klarna. 

Amanda Cupples, General Manager voor Airbnb Noord-Europa: “We zijn trots om gespreid betalen samen met Klarna te introduceren aan onze Nederlandse gasten. Zo geven we gasten meer flexibiliteit om betalingen uit te spreiden over een aantal weken of maanden. Of gasten nu alleen of met vrienden reizen, ze kunnen zelf kiezen welke betaalmethode bij hen het beste past.”

Raji Behal, Hoofd West- en Zuid-Europa bij Klarna: “Airbnb-gasten vragen heel vaak om meer betaalmethoden voor het boeken van een verblijf. Daarom kondigen we met plezier aan dat de flexibele betaalopties van Klarna nu beschikbaar zijn voor Airbnb-gasten over de hele wereld.” 

Gespreid betalen is vanaf vandaag beschikbaar in Nederland voor boekingen tussen € 35 en € 4000.

De samenwerking met Klarna werd vorig jaar voor het eerst geïntroduceerd in de Verenigde Staten als onderdeel van de release Airbnb 2023: Nieuw deze zomer. De dienst is inmiddels beschikbaar in meer dan 15 landen, waaronder Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Ierland, Italië, Portugal, Spanje, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk, Nieuw-Zeeland en Australië  - later in het jaar wordt verdere uitbreiding verwacht.