• Private login

    Continue in browser

    Log in to get an overview of your purchases, upcoming payments and settle them easily with one click.

  • Business login

    Log in to manage your orders, payout reports, store statistics, and general settings.

Footway Group ja Klarna sopivat kasvun vauhdittamiseen tähtäävästä pitkäaikaisesta yhteistyöstä

January 11, 2022

klarna-K.jpg

Klarna

Klarna

Footwayxklarna 4A 3x

Helsinki - 11 tammikuuta, 2022 – Klarna ja Footway Group ilmoittivat tänään sopineensa kattavasta ja pitkäaikaisesta yhteistyöstä, jonka tavoitteena on edistää Footway Groupin brändien kasvua ympäri maailman. Yhteistyöhön sisältyy Klarnan monipuolisten markkinointipalvelujen hyödyntäminen suuressa mittakaavassa sekä Klarnan maksuvaihtoehtojen tuominen 10 uudelle markkina-alueelle. Yhteistyö on jatkossa merkittävä osa Footway Groupin ja Klarnan kasvustrategiaa.

Klarnan ja Footway Groupin yhteistyöhön sisältyy Klarnan markkinointiratkaisujen kattava hyödyntäminen sekä Klarnan maksuvaihtoehtojen laajentaminen 10 uudelle markkina-alueelle Pohjoismaiden ulkopuolella. Yhteistyö pitää sisällään Klarnan omat sosiaalisen median kanavat ja mainosratkaisut sekä laajan markkinointi- ja mediaratkaisupaketin, johon sisältyy muun muassa hintavertailupalvelu, tekoälypohjainen stailauskone, virtuaalinen ostosalusta sekä vaikuttajamarkkinointi- ja mittausalusta. Nämä palvelut tukevat Footway-brändin rakentamista ja tarjoavat yhä useammille kuluttajille eri puolilla maailmaa mahdollisuuden tehdä ostopäätöksiä mahdollisimman yksinkertaisesti, turvallisesti ja sujuvasti. 

Martin Kamphav, Footway Groupin liiketoiminnan kehityspäällikkö: ”Olemme innoissamme yhteistyömme laajentumisesta ja siitä, että Klarna tukee globaalia strategiaamme tuoda alustallemme lisää brändejä nopeassa tahdissa. Yhteistyö avaa entistä enemmän mahdollisuuksia liiketoimintamme kasvattamiseen Klarnan markkinointipalvelujen kautta tuoden meille uusia asiakkaita ja uutta yleisöä. Uskomme, että sitoutumisemme Klarnan innovatiivisiin ja monipuolisiin markkinointi- ja kasvuratkaisuihin on jatkossa tärkeä tekijä Footwayn brändien kasvun kannalta.”  

Jacob Segercrantz, Klarnan Suomen maajohtaja: ”Meistä on erittäin hienoa aloittaa laajennettu kasvuyhteistyö Footway Groupin kanssa. Kuluneen vuoden aikana olemme keskittyneet kehittymään kauppiaiden strategisena kumppanina. Tavoitteena on tarjota mahdollisuuksia laajemman asiakaskunnan tavoittamiseen, yritystoiminnan kasvattamiseen ja uusille markkinoille laajentumiseen paitsi maksupalvelujemme myös monipuolisten markkinointiratkaisujemme kautta. Tämä on kunnianhimoisin kaikista tähänastisista yhteistyösopimuksistamme Pohjoismaiden alueella. Meillä on siis vahva näkemys siitä, miten Footway Groupin kasvutavoitteita tukeva yhteistyömme kehittyy tästä eteenpäin.”

Maksupalveluista monipuolisiin kasvupalveluihin 
Kuluneen vuoden aikana Klarna on tehnyt suuria panostuksia markkinointi- ja kasvupalveluidensa kehittämiseen strategisilla yrityskaupoilla (esim. Toplooks, Piggy, Hero, Apprl ja Pricerunner) ja kehittämällä talon sisäistä asiantuntemusta. Perinteisten myyntitiimien sijaan Klarnalla on nyt pieniä eri toimintojen osaajista koostuvia tiimejä, jotka vastaavat kaikenkokoisista partneriyrityksistä. Nämä partneriyritykset saavat Klarnalta tukea monilla eri kasvualueilla, kuten sisällön tuottamisessa ja kehittämisessä, mediapalveluissa, analytiikassa, vaikuttajamarkkinoinnissa, osto- ja konversiostrategiassa sekä tulospohjaisessa markkinoinnissa.

Jacob Segercrantz, Klarnan Suomen maajohtaja: ”Tiimimme keskittyvät kasvua koskeviin haasteisiin ja näin voimme tarjota neuvoja sekä rakentaa ja kehittää kauppiaiden brändejä heidän tarpeidensa mukaan. Nämä noin kahdeksanhenkiset tiimit koostuvat tuote- ja liiketoimintapäälliköistä, kehittäjistä, markkinoinnin asiantuntijoista ja analyytikoista. Kun talon sisäinen asiantuntemus yhdistetään Klarnan maksuvaihtoehtoihin sekä markkinointikanaviin ja -ratkaisuihin, voimme tarjota kauppiaillemme tehokkaat työkalut laajemman asiakaskunnan tavoittamiseen, verkkosivuston liikenteen lisäämiseen, konversioasteen parantamiseen, ostoskorin koon kasvattamiseen ja sitä kautta liikevaihdon lisäämiseen.” 

Mediayhteydenotot:
Klarna Press 
press@klarna.com

Klarnasta
Klarna tekee shoppailusta smooothia. Klarnan avulla maksat heti tai vasta tuotteen saavuttua. Yli 250 000 kauppiasta tarjoaa Klarnan innovatiivisen shoppailukokemuksen asiakkailleen verkossa ja myymälässä. Näiden joukossa ovat esimerkiksi H&M, IKEA, Expedia Group, Samsung, ASOS, Peloton, Abercrombie & Fitch, Nike ja AliExpress. Yrityksen arvoksi on tällä hetkellä arvioitu 45.6 miljardia dollaria, mikä tekee Klarnasta Euroopan arvokkaimman Fintech-yrityksen ja yhden maailman suurimmista yksityisistä fintech-yrityksistä. Klarna on perustettu vuonna 2005, sillä on yli 4000 työntekijää ja se toimii 19 maassa. Lue lisää: klarna.com.