• Private login

    Continue in browser

    Log in to get an overview of your purchases, upcoming payments and settle them easily with one click.

  • Business login

    Log in to manage your orders, payout reports, store statistics, and general settings.

Klarna aloittaa yhteistyön MobilePayn kanssa Suomessa

March 17, 2022

klarna-K.jpg

Klarna

Klarna

Klarna Entrance 001

Uusi yhteistyö MobilePayn kanssa lisää vaihtoehtoja ja joustavuutta sekä asiakkaille, että jälleenmyyjille
 

Shoppailu- ja maksupalveluiden kansainvälinen markkinajohtaja Klarna ilmoitti tänään alkavasta yhteistyöstä Suomen suosituimman mobiilimaksuratkaisun, MobilePayn, kanssa. Uusi kumppanuus tekee verkossa ostamisesta entistä sujuvampaa, sillä suomalaiset voivat jatkossa valita MobilePayn maksutavaksi Klarnan kassalla.
 
Yhteistyön myötä jälleenmyyjillä on mahdollisuus tarjota monipuolisia, asiakasystävällisiä maksutapoja ilman useita eri integraatioita tai tarvetta valita kahden eri maksupalveluntarjoajan välillä.
 
“Sujuva ja nopea ostaminen verkossa on asiakkaillemme yhä tärkeämpää ja mobiiliostamisen rooli on vain korostunut. Klarnan ja MobilePayn yhteistyö tuo asiakkaillemme lisää valinnanvaraa ja helpottaa etenkin niitä puhelimella maksavia jotka haluavat maksaa ostoksensa heti. Koska yhteistyö on osa Klarnan kassaratkaisua, ei se kuormita myöskään meitä kauppiaita”, Kuutti Haapanen, Scandinavian Outdoorin verkkokauppa- ja markkinointijohtaja kertoo.
 
Kuluttajat ovat yhä kiinnostuneempia tekemään ostoksensa puhelimella – Klarnan tutkimuksen mukaan kolmannes suomalaisista 18-24 -vuotiaista ja joka viides 25-40 -vuotiaista maksaa ostoksensa mieluiten puhelimella. MobilePay-integraation avulla Klarna tarjoaa asiakkaille yhä enemmän maksutapoja kassalla. Scandinavian Outdoorin lisäksi ratkaisun ottavat ensimmäisten joukossa käyttöönsä  myös Motonet, Silmäasema ja Veken Kaluste. 
 
“On hienoa aloittaa yhteistyö MobilePayn kanssa, sillä mobiiliostamisen mahdollisuus vahvistaa sujuvan maksamisen tarjontaa asiakkaillemme entisestään. Kumppanuus toisen pohjoismaisen fintech-yrityksen kanssa tuntui luontevalta Klarnalle ja odotamme, että pääsemme syventämään yhteistyötämme tulevina vuosina", kertoo Jacob Segercrantz, Klarnan Suomen maajohtaja. 

"Jaamme Klarnan kanssa yhteisen vision siitä, että verkko-ostosten maksamisen on oltava kuluttajalle mahdollisimman sujuvaa. Uskonkin, että tuomalla molempien yritysten vahvuudet yhteen, voimme tehdä yhdessä kuluttajille verkkoshoppailusta entistä sujuvampaa mobiilimaksamisen avulla”  MobilePayn Suomen maajohtaja Perttu Kröger lisää
 
MobilePay on lähiaikoina saatavilla kaikille Klarnan kauppiaille, joilla on Klarna Checkout -ratkaisu käytössä Suomessa. 
 
Lisätietoa Klarnan tutkimuksesta:
Klarnan asiakastutkimus tehtiin yhteistyössä Nepan kanssa 9 eri maassa (Yhdysvallat, Iso-Britannia, Australia, Saksa, Itävalta, Hollanti, Ruotsi, Norja ja Suomi). Tutkimus suoritetaan vuoden jokainen neljännes, ja sisältää aina vähintään 1000 vastaajan otannan jokaisesta maasta. Tämä tekee yhteensä yli 14 000 asiakasta ja 1489 suomalaista osallistujaa heinä-syyskuussa 2021. Otannat ovat valtakunnallisesti edustettuja ja tutkimustoimisto Nepan valitsemia. 

Lisätietoa:

Klarna
press@klarna.com 

MobilePay
Perttu Kröger perttu.kroger@mobilepay.fi (+358 50 506 5434)

Klarnasta
Klarna tekee shoppailusta smooothia. Klarnan avulla maksat heti tai vasta tuotteen saavuttua. Yli 250 000 kauppiasta tarjoaa Klarnan innovatiivisen shoppailukokemuksen asiakkailleen verkossa ja myymälässä. Näiden joukossa ovat esimerkiksi H&M, IKEA, Expedia Group, Samsung, ASOS, Peloton, Abercrombie & Fitch, Nike ja AliExpress. Yrityksen arvoksi on tällä hetkellä arvioitu yli 45 miljardia dollaria, mikä tekee Klarnasta Euroopan arvokkaimman Fintech-yrityksen ja yhden maailman suurimmista yksityisistä fintech-yrityksistä. Klarna on perustettu vuonna 2005, sillä on yli 5000 työntekijää ja se toimii 45 markkinalla. 

Mobilepaysta 
MobilePay on Pohjoismaiden johtava mobiilimaksuratkaisu, joka on ilmainen kaikkien pankkien asiakkaille. MobilePaylla voi maksaa kaikissa maksutapahtumissa, kuten kuluttajien välisissä maksuissa, verkkokaupoissa, myymälöissä, sovelluksissa, toistuvissa maksuissa ja laskujen maksussa. MobilePay Suomi on osa MobilePay-konsernia. Suomessa on jo yli 2 miljoonaa MobilePayn käyttäjää.