• Private login

    Continue in browser

    Log in to get an overview of your purchases, upcoming payments and settle them easily with one click.

  • Business login

    Log in to manage your orders, payout reports, store statistics, and general settings.

Klarnan Suomen maajohtajaksi nousee Elisa Christersson

April 13, 2023

klarna-K.jpg

Klarna

Klarna

Elisa Christersson Klarna KP-7951 web

Pitkän uran pankki- ja finanssiteknologian parissa tehnyt Elisa Christersson on nimitetty maksupalveluiden ja verkkokaupan markkinajohtaja Klarnan uudeksi maajohtajaksi Suomessa.

Ennen nimitystään Christersson on toiminut lähes viiden vuoden ajan Klarnan Keski- ja Pohjois-Euroopan liiketoiminnan kehityksessä tukemassa yhteistyökumppaneiden ja avainasiakkaiden kasvua. Aiemmin urallaan hän on työskennellyt yli 11 vuotta MobilePayn ja Danske Bankin liiketoiminnan kehityksessä. 

Niin maksupalvelut kuin globaali verkkokauppa ovat valtavassa murroksessa. Klarna onkin lähivuosina lanseerannut useita uusia verkko-ostamista ja -maksamista helpottavia palveluita ja toiminnallisuuksia, ja jatkaa edelleen tätä kehitystyötä sujuvamman ostokokemuksen ja kauppiaiden liiketoiminnan tukemiseksi.

“Klarna pyrkii edistämään verkkokaupan kehitystä ja olemaan kasvukumppani verkkokauppiaille. Elisa Christerssonin laaja kokemus ja syvällinen ymmärrys verkkokaupan ja finanssiteknologian alalta takaavat, että vahva työ Suomen markkinassa jatkuu”, Dominic Hoffman, Head of Klarna Northern & Central Europe, toteaa.

”On ilo siirtyä Klarnan maajohtajaksi kehittämään verkkokauppaa ja maksupalveluita niin kuluttajien kuin kauppiaidenkin parhaaksi. Klarna on alansa innovaattori, ja seuraavat vuodet tulevat olemaan käännekohta verkkokaupan kehityksessä. Klarnan rooli muun muassa älykkään shoppailun palveluntarjoajana, kauppiaiden kasvukumppanina ja vastuullisena luotonantajana tulee vahvistumaan entisestään”, Elisa Christersson kommentoi.