• Private login

    Continue in browser

    Log in to get an overview of your purchases, upcoming payments and settle them easily with one click.

  • Business login

    Log in to manage your orders, payout reports, store statistics, and general settings.

Norske Wolt-kunder får nå muligheten til å betale med Klarna

January 19, 2023

klarna-K.jpg

Klarna

Klarna

Wolt x Klarna Norway

De to nordiske teknologiselskapene Klarna og Wolt annonserte i dag et samarbeid for å tilby fleksible betalingsløsninger til Wolts mange norske kunder.

Fra den 23. januar kan Wolts kunder i Norge velge Klarna som betalingsmetode og betale raskt og sikkert – uten å bekymre seg for rentekostnader eller skjulte gebyrer.

Både Wolt og Klarna er kjent for å tilby sine kunder fleksibilitet, brukervennlighet og sikkerhet, enten det handler om bestilling av mat, dagligvarer eller produkter fra en lokal butikk. Gjennom samarbeidet har selskapene som mål å levere enda mer fleksibilitet og brukervennlighet.

Wolt-kunder som velger Klarna i kassen kan velge å betale for sine kjøp 30 dager senere. De kan også velge å samle alle kjøp hos Wolt i Klarnas app, og betale samtidig før forfallsdato. Dette gjør det enklere for kunden å ha full oversikt over forbruket, spesielt i kombinasjon med den månedlige budsjettoversikten som allerede er i Klarnas app.

– Et rentefritt, fleksibelt og brukervennlig betalingsalternativ til kredittkort

– Når vi introduserer vårt populære rentefrie betalingsalternativ til Wolts kunder får de et fleksibelt og brukervennlig alternativ til kredittkort, som fremdeles ofte blir brukt til direktebetalinger. Gjennom vårt partnerskap med Wolt styrker vi vårt løfte om å spare kundene for tid og penger, samtidig som de slipper å bekymre seg for hvert kjøp de gjør, sier Klarna Norgessjef, Geir Østby.

– I Wolt er vi opptatt av å gjøre handleopplevelsen så friksjonsløs som mulig. Derfor er vi stolte over å gi Wolts kunder muligheten til å betale med Klarna. Det er et populært betalingsalternativ i mange av Wolts markeder, sier Vincent Ho-Tin-Noé, Chief Product Officer hos Wolt.

Lanseres også i Sverige, Finland og Tyskland

For å markere starten på partnerskapet lanserer Wolt og Klarna en felles kampanje i januar. Med temaet «perfect date night» skal den synliggjøre de raske og brukervennlige leveransene til Wolt og Klarnas smoothe betalingsløsninger. Kampanjen vil fremheve selskapenes lekende og lett gjenkjennelige merkevarer.

Klarna vil også gå live med Wolt som betalingsalternativ i Tyskland, Finland og Sverige 23. januar. 

Pressebilder kan lastes ned her.