• Private login

    Continue in browser

    Log in to get an overview of your purchases, upcoming payments and settle them easily with one click.

  • Business login

    Log in to manage your orders, payout reports, store statistics, and general settings.

SE: Redgert och Dietz ska bli smoooth med Klarna

March 28, 2018

klarna-K.jpg

Klarna

Klarna

Klarna ingår ett unikt samarbete med podd-duon Daniel Redgert och Margaux Dietz.

Partnerskapet innefattar framförallt ett långsiktigt sponsorskap i duons podcast “Redgert & Dietz” och blir det första av sitt slag som Klarna gör på den Nordiska marknaden.

– På Klarna arbetar vi kontinuerligt med att göra våra tjänster ännu enklare och smidigare att använda. För oss handlar allt om användarupplevelsen och vi brukar sammanfatta vår målsättning i ett ord – smoooth. När vi började prata med Daniel och Margaux om hur vi skulle kunna samarbeta var det därför självklart för oss att det måste handla om hur vi kan hjälpa varandra att bli ännu mer smoooth, säger Christian Cabau, marknadschef Klarna Sverige.

Istället för ett traditionellt sponsorskap handlar samarbetet mer om ett flexibelt ambassadörskap, något podd-duon anser vara en förutsättning för att göra bra och smarta samarbeten 2018.

– Jag är otroligt glad över att få arbeta med en så otroligt modern och spännande kund som Klarna. Jag och Margaux får otroligt stor frihet inom ramarna för samarbetet vilket är nödvändigt då vi lever i en så föränderlig värld. Vi kan inte avtala vad vi ska kommunicera om tre månader redan idag, det måste få växa fram, säger Daniel Redgert.

Innehållet som skapas kring Klarna kommer framförallt att utgå från Klarnas app som framöver kommer att laddas med nya features löpande. Klarnas koncept “Smoooth” kommer också att vara återkommande i ambassadörernas podcast.

– Klarna vågar ju verkligen sticka ut och har en kommunikation som ligger i gränslandet mellan “I kind of like it” och “what the fuck is it?” och jag tror att det är precis det som gör att vi är en så himla bra matchning för varandra, säger Margaux Dietz.

Första avsnittet av “Redgert & Dietz” med Klarna som partner sänds måndagen den 2 april och distribueras via Acast.

 

Om Klarna

Klarna är en av Europas ledande betalningsleverantörer, och en nyligen licensierad bank, som vill revolutionera betalningar för både konsumenter och handlare. Företaget grundades i Stockholm 2005. Klarna erbjuder konsumenter möjligheten att betala nu, betala senare eller dela upp betalningen över tid, vilket ger en enkel, säker och smidig köpupplevelse. Klarna har idag 89 000 anslutna handlare. Klarna har 1 700 anställda och är verksamt i 14 länder.