• Private login

    Continue in browser

    Log in to get an overview of your purchases, upcoming payments and settle them easily with one click.

  • Business login

    Log in to manage your orders, payout reports, store statistics, and general settings.

19. tammik. 2023

Suomalaiset voivat tammikuusta alkaen maksaa Wolt-tilauksensa Klarnalla

Pohjoismaisten teknologiayhtiöiden yhteistyö tuo joustavamman maksuvaihtoehdon Woltin käyttäjille Suomessa

Helsinki, 19. tammikuuta, 2023 – Johtava vähittäispankki sekä maksupalveluiden ja verkko-ostamisen alusta Klarna sekä teknologiayhtiö Wolt kertoivat tänään aloittavansa yhteistyön tarjotakseen sujuvat ja helpot maksuratkaisut Woltin asiakkaille Suomessa. Woltin käyttäjät voivat 23. tammikuuta alkaen valita maksutavaksi Klarnan maksaakseen tilauksensa nopeasti ja turvallisesti ilman korkoja tai piilokuluja.  

Klarnan valitsevat Wolt-asiakkaat voivat kirjautua sisään palveluun helposti ja maksaa ostoksensa seuraavan 30 päivän aikana. Käyttäjät voivat halutessaan yhdistää useamman avoimen Wolt-tilauksen Klarnan sovelluksessa ja maksaa ne kaikki yhdellä kertaa ennen eräpäivää. Tämän toiminnon sekä Klarnan sovelluksen budjetti- ja kuluseurantatyökalun avulla Klarna tarjoaa kuluttajille kattavan kokonaiskuvan heidän omasta kulutuksestaan.

“Tuomalla suositun ja korottoman maksuvaihtoehdon Woltin asiakkaiden käyttöön mahdollistamme joustavan sekä kätevän vaihtoehdon luottokorteille. Wolt-yhteistyömme konkretisoi lupaustamme säästää asiakkaidemme aikaa, rahaa ja vaivaa, kun he tekevät ostoksia”, sanoo Klarnan Suomen maajohtaja Jacob Segercrantz

“Woltille on tärkeintä tehdä asiakkaan ostokokemuksesta mahdollisimman kitkaton. Klarna tarjoaa sujuvat ja joustavat maksut verkkotilauksiin, mikä tekee henkilökohtaisen talouden suunnittelusta helpompaa. Toivommekin, että Klarnan valitsevilla asiakkaillamme on loistava kokemus niin Woltilla kuin Klarnalla”, jatkaa Woltin tuotejohtaja Vincent Ho-Tin-Noé.

Käynnistääkseen yhteistyön Wolt ja Klarna lanseeraavat tammikuussa laajan markkinointikampanjan. Kampanja korostaa Woltin kattavaa valikoimaa, nopeita ja käteviä kuljetuksia sekä Klarnan sujuvia maksupalveluita täydellisen treffi-illan tematiikan kautta. Kampanja rakentuu molempien yritysten leikkisän sekä tunnistettavan brändin varaan ja sisältää taloudellisen kannustimen uusille käyttäjille.

Kuluttajat voivat maksaa Klarnalla Woltissa Suomessa, Saksassa, Ruotsissa ja Norjassa tammikuun 23. päivä alkaen.