• Private login

    Continue in browser

    Log in to get an overview of your purchases, upcoming payments and settle them easily with one click.

  • Business login

    Log in to manage your orders, payout reports, store statistics, and general settings.

TIER väljer Klarna som europeisk samarbetspartner

July 26, 2023

klarna-K.jpg

Klarna

Klarna

image1

Stockholm, 26 juli 2023: TIER Mobility, världens ledande elsparkcykelsleverantör, väljer att ingå partnerskap med Klarna för att erbjuda sina användare i Europa  smidig direktbetalning när de betalar för sina resor.

Efter en lyckad lansering i Tyskland tidigare i vår väljer nu TIER Mobility att utöka samarbetet med Klarna för att erbjuda användare i Sverige, Österrike, Nederländerna, Schweiz och Belgien en smidigare användarupplevelse och förbättrad tillgång till deras elsparkcyklar.

Från och med idag kommer TIER-användare kunna använda sig av Klarna för en smidigare och enklare direktbetalning av sina resor. Genom att erbjuda “Betala direkt” som alternativ betalar konsumenten hela beloppet omedelbart genom ett endast klick.
 

  • Klarna och TIER:s partnerskap möter människors förväntan om smidiga  betallösningar i deras vardag - och visar hur Klarna i och med det fungerar som en verklig tillväxtmotor för våra partners. Med ett enkelt klick kan nu TIER-användare få en smidigare och mer användarvänlig upplevelse vid sina resor, säger Jesper Eriksson, Sverigechef för Klarna.

Georgina Smallwood, Chief Product Officer på TIER, kommenterar partnerskapet:

- Genom samarbetet med Klarna tar vi nästa steg i vår vision att skapa bättre mobilitet genom att främja hållbara resor och möta konsumenternas efterfrågan på att kunna utforska städer på fler sätt. 

Klarnas direktbetalning finns nu tillgänglig hos Tier i Sverige.