Hvordan fjerner vi en bruger?

Kun en administrator kan fjerne en bruger i Klarna Online. Følg nedenstående instruktioner for at fjerne en bruger i Klarna Online:

Ny Klarna Online (merchants.klarna.com)
  1. Vælg “Indstillinger” i menuen til venstre.
  2. Vælg “Brugere”.
  3. Log ind igen.
  4. Vælg den bruger du ønsker at fjerne ved at klikke på “Fjern”.
  5. Bekræft ændringen ved at klikke på “Fjern valgte” og “OK”.
Klarna Online (online.klarna.com)
  1. Vælg “Indstillinger” i menuen til venstre.
  2. Vælg den bruger du vil fjerne ved at klikke på “Fjern”.
  3. Bekræft ændringen ved at klikke på “Fjern valgte” og “OK”.

Var denne artikel til hjælp?

Ja, Det var til hjælp.
Nej, jeg har stadigt brug for hjælp.