Feedback en klachten.

Ik wil graag feedback geven. Hoe kan ik dat doen?

We stellen uw feedback erg op prijs want we willen altijd de best mogelijke service verlenen. We waarderen het als u uw mening met ons deelt en ontvangen graag feedback over uw ervaring met Klarna. Neem graag contact op met onze klantenservice om uw ervaring met ons te delen.

Ik ben ontevreden over jullie service. Hoe kan ik een klacht indienen?

Als u ontevreden bent over onze service, kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. We staan namelijk graag voor u klaar en gaan altijd op zoek naar een oplossing. De klantenservice kan er ook voor zorgen dat uw feedback op de juiste plek terechtkomt.

Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en ben nog steeds ontevreden. Wat kan ik doen?

In het geval dat u nog ontevreden bent na het contact met onze klantenservice kunt u de situatie voorleggen aan de vertegenwoordiger van onze klantenservice via meningen@klarna.nl. Beschrijf de situatie zo specifiek mogelijk zodat we de klacht zo snel en goed mogelijk kunnen behandelen. Vermeld in de e-mail graag uw contactgegevens en de betalingsomschrijving van uw factuur (als u een factuur heeft). De situatie zal dan nogmaals zorgvuldig worden onderzocht en naar aanleiding daarvan zult u bericht krijgen van ons over de uiteindelijke beslissing.

Mocht u niet tevreden zijn met de wijze waarop uw situatie door ons bij Klarna is behandeld, kunt u uw geschil voorleggen aan een geschillencommissie of voor laten komen bij de burgerlijke rechter.

Informatie over geschillenbeslechting voor consumenten

Bij Klarna doen we ons best om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met onze diensten. Mocht u onverhoopt toch ontevreden zijn over een van onze diensten en komt u er met onze klantenservice niet uit, dan kunt u uw geschil indienen bij het Zweedse Nationale bureau voor consumentengeschillen (ARN) of bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid).

ARN is bevoegd te oordelen over Europese consumentengeschillen en Klarna is verplicht om mee te werken aan geschillenbeslechting bij ARN. U kunt uw geschil aanmelden in een van de officiële talen van de EU, waaronder Nederlands, via het ODR-platform (zie hieronder) of rechtstreeks bij ARN in het Zweeds.

U kunt ARN op de volgende manieren bereiken:

Website: http://arn.se/om-arn/english-what-is-arn/
Postadres: Box 174, 101 23 Stockholm, Zweden

Klachten over onze kredietproducten kunt u voorleggen aan het Kifid. Klarna is aangesloten bij het Kifid en Kifid is bevoegd klachten te behandelen die betrekking hebben op een financieel product of een financiële dienst. Op kifid.nl vindt u meer informatie. Hier kunt u ook (online) uw klacht indienen.

Het ODR-platform

De Europese commissie heeft een website voor online geschillenbeslechting (het ODR-platform) beschikbaar gemaakt. Het ODR-platform is het centrale aanspreekpunt voor geschillen over online aankopen en online afgesloten diensten. U kunt het ODR-platform bereiken via de volgende link: https://ec.europa.eu/consumers/odr/. Uw geschil zal worden vertaald en aan de bevoegde nationale geschillencommissie worden doorgestuurd.