Buyer Protection Bubble Wrap mobile hero

Je kunt op ons rekenen!

Doe je aankopen met Klarna en betaal alleen voor wat je bestelt en wilt houden. Hulp nodig? Ga naar de app.

Alle betaalopties.

Shop met Klarna en gebruik een van onze betaalopties. We zorgen dat alles goed geregeld is.

Al je bestellingen.

Als er iets misgaat met je Klarna-bestelling, of het nu om een product of een dienst gaat, zorgen wij dat het in orde komt.

Pauzeer je betaling.

We pauzeren je betalingen als er iets misgaat. Dat wil dus zeggen dat je nooit hoeft te betalen voor iets dat je niet ontvangen hebt of dat je besluitals je besluit om iets terug te sturen.

Chatten of bellen.

Heb je een vraag of is er een probleem met je Klarna-bestelling? Krijg de hulp die je nodig hebt via de chat of telefoon.

of Bel ons

Probleemloos retourneren.

Meld je retouren in de Klarna-app en we pauzeren je factuur meteen. Nadat de verkoper je retour heeft verwerkt, passen wij je factuur aan en wordt het te veel betaalde bedrag automatisch teruggestort.

Problemen met je bestelling?

Heb je iets niet ontvangen of heb je een beschadigd product gekregen? Meld het probleem in de app en wij pauzeren je factuur totdat het probleem opgelost is.

Kopersbescherming van Klarna.

Als er een probleem is met een aankoop die je hebt gedaan met een van de betaalmethoden van Klarna, zal het beleid voor kopersbescherming van Klarna je bijstand verlenen wanneer je een geschil met een webshop wil aankaarten. Hieronder kom je meer te weten over deze procedure, evenals de informatie die je dient te verstrekken aan Klarna, en wanneer je vragen aan de webshop richt.

Zodra je een probleem hebt gemeld volgens onderstaande stappen, zal Klarna je betaling op pauze zetten totdat het probleem is opgelost. Als je een aankoop op voorhand volledig of deels hebt betaald, zullen we een terugbetaling doen als het geschil in je voordeel werd beslecht. In het geval van een terugbetaling zullen we deze bedragen terugstorten via dezelfde methode waarmee je de betaling hebt uitgevoerd.

Het beleid voor kopersbescherming van Klarna zorgt ervoor dat je met vertrouwen veilig kan winkelen met Klarna.

In het geval dat je rechten onder de verplichte wetgeving inzake consumentenbescherming vallen en deze verder reikt dan hetgeen onder het beleid voor kopersbescherming wordt gedekt, heeft dit beleid geen invloed op deze rechten.

Het beleid is van toepassing op alle bestellingen die na 13/04/2022 werden geplaatst.

Indien je alle of een deel van de spullen die je hebt gekocht, wenst te retourneren:

 1. Breng Klarna op de hoogte van de retourzending.
  Zoek je aankoop in de Klarna app en tik op ‘Retour melden’. Neem contact op met de klantenservice als je hulp nodig hebt.
 2. Retourneer de spullen.
  Retourneer de spullen zo snel mogelijk en zorg ervoor dat je het retourbeleid van de webshop volgt. BELANGRIJK: Bewaar de gegevens voor het opvolgen van de retourzending en houd ze bij de hand als we deze vragen.
 3. Als de retourzending niet tijdig in orde komt, zullen we verdere informatie van je vragen (zoals de gegevens voor het opvolgen van de retourzending) en je bijstand verlenen om deze zaak op te lossen. Als je het retourbeleid van de webshop niet hebt gevolgd en de webshop de retourzending bijgevolg niet accepteert, activeren we de verplichting tot betaling opnieuw en moet je Klarna betalen voor je aankoop.

Als je goederen of diensten niet werden geleverd:

 1. Meld het probleem bij Klarna.
  Zorg ervoor dat je lang genoeg hebt gewacht om je aankoop te ontvangen. Log in op de Klarna app of het webportaal en zoek de aankoop die je wilt betwisten. Selecteer ‘Meld een probleem’ in de verstrekte opties. Zorg ervoor dat de goederen en diensten worden geleverd in overeenstemming met de informatie die de webshop je geeft. Houd er ook rekening mee dat je, afhankelijk van de webshop, mogelijk retourkosten moet betalen als je de goederen niet ophaalt.
 2. Neem contact op met de webshop om het probleem op te lossen.
  Neem contact op met de webshop bij wie je een aankoop hebt geplaatst en vraag om het probleem te helpen oplossen. Alleen de webshop kan je helpen om ontbrekende items te vinden, en problemen met levering van spullen of diensten op te lossen. Ga terug naar de Klarna app of het webportaal zodra het probleem is opgelost en sluit het geschil.
 3. Is er nog steeds een probleem? Dan helpen we je.
  Maak je geen zorgen. Als het te lang duurt om een oplossing te vinden of het probleem op te lossen, zal Klarna je helpen. We zullen met de webshop contact opnemen om bewijs te vragen, zoals de traceergegevens en bewijs van levering om het geschil op te lossen.

Als er spullen of diensten ontbreken:

 1. Meld het probleem bij Klarna.
  Log in op de Klarna app of het webportaal en vind de aankoop die je wilt betwisten. Selecteer ‘Meld een probleem’ in de verstrekte opties.
 2. Neem contact op met de webshop om het probleem op te lossen.
  Neem contact op met de webshop bij wie je een aankoop hebt geplaatst en vraag om het probleem te helpen oplossen. Alleen de webshop kan je helpen om problemen met defecte goederen en diensten op te lossen. Ga terug naar de Klarna app of het webportaal zodra het probleem is opgelost en sluit het geschil.
 3. Lukt het niet? Laat ons je helpen.
  Maak je geen zorgen. Als het te lang duurt om een oplossing te vinden of het probleem op te lossen, zal Klarna je helpen. Zorg er daarom voor dat je kunt bewijzen dat je met de webshop contact hebt opgenomen om het probleem rechtstreeks op te lossen. Zodra we je bewijs hebben ontvangen, nemen we contact met de webshop op om hun feedback te vragen, zodat we het geschil kunnen oplossen.

Als je per toeval de webshop hebt betaald:

 1. Meld het probleem bij Klarna.
  Log in op de Klarna app of het webportaal en vind de aankoop die je wilt betwisten. Selecteer ‘Meld een probleem’ in de verstrekte opties.
 2. Neem contact op met de webshop om het probleem op te lossen.
  Neem contact op met de webshop bij wie je een aankoop hebt geplaatst en vraag om het probleem te helpen oplossen. Als je de webshop hebt betaald, vraag hen dan om de bestelling in de Klarna-systemen aan te passen. Ga terug naar de Klarna app of het webportaal zodra het probleem is opgelost en sluit het geschil.
 3. Werkt het niet? Laat het ons weten en we helpen je.
  Maak je geen zorgen. Als het te lang duurt om een oplossing te vinden of het probleem op te lossen, zal Klarna je helpen. Zorg er daarom voor dat je ons informatie verstrekt van het account waarop je de betaling hebt gedaan. Zodra we je bewijs hebben ontvangen, nemen we contact op met de webshop om hun feedback te vragen zodat we het geschil kunnen oplossen.

Veelgestelde vragen.