Shop

  • Klant login

    Ga verder in browser

    Log in en krijg een overzicht van je bestellingen, de aankomende betalingsdatum en betaal ze met één klik op de knop.

  • Zakelijke login

    Log in om je bestellingen, uitbetalingen, statistieken en algemene instellingen te beheren.

Platformen en partners

Klarna werkt samen met experts in e-commerce platformen, betalingsproviders en e-commerce experts om de integratie zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Partners

Wix logo
Wix

Begin je bedrijf, beheer het en laat het groeien tot een succesvol online bedrijf met een krachtig e-commerceplatform.

Worldpay
Worldpay

Worldpay bevordert de groei van economieën en gemeenschappen door wereldwijde betalingen, bankieren en investeringen te verbeteren en efficiënter te maken.

Worldline
Worldline

Worldline, een distribuerende psp, zet complexe betaaltransacties om tot vlotte en geïntegreerde betaaloplossingen op alle verkoopkanalen: online, in de winkel en mobiel.

woo-commerce
WooCommerce

WooCommerce is een flexibele, open-source commerce-oplossing gebouwd op WordPress. WooCommerce stelt kleine en middelgrote bedrijven in staat om precies de winkel te bouwen die ze willen en online te verkopen.

Viva Wallet logo
Viva Wallet

Viva Wallet is een pan-Europese neobank aanwezig in 24 markten. Het levert geavanceerde end-to-end betalingsoplossingen met meer dan 30 betaalmethoden en ingebouwde bankdiensten voor bedrijven van elke omvang.

Stripe
Stripe

Stripe is het meest doeltreffende en veelzijdige platform voor bedrijven van alle groottes om betalingen te accepteren en beheren. Met Stripe kan je bedrijf wereldwijd uitbreiden, de inkomsten optimaliseren en een vlotte klantervaring bieden dankzij de meest betrouwbare betalingsinfrastructuur in de sector.

Shopfy
Shopify

Shopify is een Canadese cloud-based software aanbieder voor klein- en middelgrote organisaties. Merchants kunnen naast het opzetten van de webwinkel ook via meerdere sales-kanalen haar winkels beheren.

SAP
SAP

De SAP Hybris-oplossingen bieden omnichannel klantbetrokkenheid- en e-commercesoftware, waardoor organisaties in real-time een contextueel inzicht in hun klanten kunnen opbouwen. Klarna integreert naadloos met vooraanstaande retailers die transacties uitvoeren op SAP Hybris.

salesforce
Salesforce Commerce Cloud

Salesforce Commerce Cloud is een cloud-gebaseerd handelsplatform. Gebruikers kunnen een intelligente koopervaring creëren voor hun klanten, terwijl ze al hun verkoopkanalen integreren.

prestashop
PrestaShop

PrestaShop is een gratis webshop platform dat kleine en grote retailers helpt bij het opzetten en runnen van een succesvolle webwinkel. Bij Prestashop is Klarna is vooraf geconfigureerd.

PPRO
PPRO

PPRO werkt samen met lokale dienstverleners en betalingsmethoden om handelaars te ondersteunen bij het optimaliseren van de betalingservaring voor hun klanten.

Pay
PAY.

Payment service provider PAY. biedt betaaloplossingen voor eCommerce, fysieke retail, pin automaten, betaallinks en QR-codes.

multisafepay
MultiSafepay

MultiSafepay is als collecterende PSP al 20 jaar gespecialiseerd in het wegnemen van barrières door het leveren van veilige online betaaloplossingen binnen Europa.

Monext Payline
Monext Payline

De online betalingsoplossingen van Payline zijn ontworpen om je klanten een herkenbare en naadloze betalingservaring te bieden, zowel online, in de app als op mobiele toestellen.

Mollie_logo_partnerdirectory.jpg
Mollie

Mollie payments, een collecterende payment service provider, helpt ondernemingen van elk formaat efficiënter te werken door een betrouwbare, maar makkelijk te gebruiken, betaaloplossing.

Magento
Magento

Magento is een Open Source "Content Management Systeem" (CMS) en biedt schaalbare en eindeloos flexibele ecommerce oplossingen voor jouw webshop.

lightspeed
Lightspeed

Lightspeed eCom is het toonaangevende e-commerce platform waarmee je functionaliteit, flexibiliteit en onbegrensde aanpassingsmogelijkheden combineert in één pakket.

Ecwid
Ecwid

Ecwid maakt hoogwaardige e-commerce technologieën gebruiksvriendelijk en toegankelijk voor een breed publiek, zodat meer mensen kunnen profiteren van deze geavanceerde oplossingen.

divide
Divide.NOW

Divide.NOW is een omnichannel (e)commere platform voor retailorganisaties met fysieke winkels waar transformatie en integratie van digitale- en fysieke kanalen centraal staat.

Cybersource
Cybersource

Cybersource is een geïntegreerd betalingsplatform dat een breed scala aan betalingsmethoden ondersteunt, ongeacht lokale specificaties en vereisten.

code
Code.nl

CODE is het grootste Shopify Plus Agency in Nederland. Met Shopify Plus zorgen zij voor zorgeloze omzetgroei bij mooie merken.

CM Payments
CM Payments

Betaaldienstverlener CM.com biedt aan bedrijven een betaal- en communicatieplatform met innovatieve betaaloplossingen, van internationale en lokale betaalmethoden, QR-betalingen tot betaallinks en conversational commerce.

Checkout.com
Checkout.com

Checkout.com ondersteunt je bedrijf bij het aanbieden van meer betalingsmethoden en valuta's aan een groter klantenbestand.

ccv
CCV Shop

CCV Shop is de alles-in-één oplossing voor zowel de beginnende als de ervaren webwinkelier.

Ask Phill
Ask Phill

Ask Phill is een digital agency gespecialiseerd in Shopify Plus en e-commerce sinds dag één. Door focus te leggen op een complete merkbeleving, uitdagend ontwerp en innovatie werken zij voor merken in de mode, lifestyle en beauty industrie.

adyen
Adyen

Adyen is een alles-in-één-betaalplatform waarmee snelgroeiende bedrijven wereldwijd snel, makkelijk en op elk apparaat betalingen kunnen accepteren.

ACI Worldwide
ACI

ACI stimuleert de digitale transformatie van banken, handelaars en factuuruitgevers, zodat zij kunnen voldoen aan de real-time betalingsbehoeften van consumenten en zakelijke klanten.

Developer informatie en handleidingen.

Hier vind je de integratie handleidingen, API documentatie en meer om gemakkelijk te integreren met Klarna zonder ook maar één code te hoeven schrijven.