Shop

 • Klant login

  Ga verder in browser

  Log in en krijg een overzicht van je bestellingen, de aankomende betalingsdatum en betaal ze met één klik op de knop.

 • Zakelijke login

  Log in om je bestellingen, uitbetalingen, statistieken en algemene instellingen te beheren.

Waarom is het onderzoek naar mijn retour gesloten, terwijl mijn retour nog niet geregistreerd is?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom het onderzoek naar je retour is gesloten, terwijl je retour nog niet is geregistreerd.

De meest voorkomende redenen zijn:

 • Er is onvolledige of ongeldige informatie verstrekt
  Als we contact met je hebben opgenomen maar we hebben de gevraagde informatie niet ontvangen zal het onderzoek gesloten zijn en is de factuur niet langer gepauzeerd.

 • De webwinkel heeft je retourzending geregistreerd
  Als de webwinkel je retourzending heeft geregistreerd, zal het onderzoek automatisch gesloten zijn. Als de geregistreerde retourzending niet correct is, neem dan contact op met de webwinkel om een oplossing te vinden

 • De webwinkel heeft ons laten weten dat de factuur correct is en/of dat het retour ongeldig is
  Als de webwinkel heeft bevestigd dat de factuur correct is of dat de retourzending ongeldig was, is het onderzoek gesloten en je factuur niet langer gepauzeerd.

 • Je hebt je retourmelding geannuleerd
  Als je je retourmelding hebt geannuleerd in de Klarna app, is het onderzoek gesloten en is je factuur niet langer gepauzeerd. Let op, het is niet mogelijk om opnieuw een retourzending te melden voor dezelfde bestelling. Als je retour nog niet opgelost is, neem dan contact op met de webwinkel om een oplossing te vinden.

Kan ik opnieuw een retour melden voor mijn bestelling?

Nee, het is niet mogelijk om twee keer een retour te melden voor dezelfde bestelling. De uiterste betaaldatum om je meer tijd te geven om het probleem op te lossen met de webwinkel.

Als de uiterste betaaldatum dichterbij komt en het niet gelukt is een oplossing te vinden met de webwinkel, verzamel dan alle relevante informatie voordat je

met onze klantenservice.

Gerelateerde artikelen

Heb je nog hulp nodig? Contacteer ons

We zijn 24/7 beschikbaar via chat.