• Klant login

    Ga verder in browser

    Log in en krijg een overzicht van je bestellingen, de aankomende betalingsdatum en betaal ze met één klik op de knop.

  • Zakelijke login

    Log in om je bestellingen, uitbetalingen, statistieken en algemene instellingen te beheren.

Billpay is nu onderdeel van de Klarna Group.

Veilig, intuïtief en gemakkelijk te integreren. Met onze oplossingen kies jij welke betaalmethoden je aan je klanten aanbiedt. Wat je ook kiest, je klanten genieten bij elke aankoop van eenvoudige, veilige en smoooth betalingen.

ad-toolbox-sleeping-girl-1x1

Betalingen opnieuw uitgevonden.

Klarna heeft BillPay overgenomen. Vanaf nu stoppen we met het verkopen van Billpay-betaalmethoden en bieden we Klarna-betaalmethoden aan. Alle bestaande webwinkels met Billpay-producten blijven onze volledige steun ontvangen.

Betaal nu

Betaal met online bankoverschrijving.

Of betaal met een automatische incasso. Met 'Betaal nu' betalen klanten snel en makkelijk direct, zelfs met één klik. Net als bij 'Betaal later' worden ze beschermd door onze kopersbescherming.

Naast onze eigen betaalmethoden, hoe populair ze ook zijn, bieden we alle relevante betaalmethoden uit jouw regio aan. Of het nu iDEAL is in Nederland, Swish in Zweden of Sofort in Duitsland. Natuurlijk kan je ook Visa en MasterCard accepteren uit 180+ landen over de hele wereld. En ben je klaar voor de kers op de taart? Als jouw klanten met Klarna betalen, ontvang jij altijd je geld. Klarna neemt alle fraude- en kredietrisico’s over.

Flexibiliteit in de check-out betekent betaalvrijheid voor de klant en een stijgende conversie voor jou.

De ontdekking

Klanten van Klarna gaan vaak op zoek naar shops die ook Klarna aanbieden. Zo komt er meer verkeer richting jouw website en bespaar jij marketingbudget.

De orderwaarde

Met onze betaaloplossingen kan je relevante en gepersonaliseerde aanbiedingen voor je klanten creëren.

De aankoop

Onze checkoutfuncties en betaalmethoden helpen je om je conversie te maximaliseren: wij identificeren je klant, doen een realtime kredietcheck, zorgen ervoor dat alle nodige persoonsgegevens worden ingevuld en dat de betaalvoorkeur van de klant onthouden wordt.

De betaling

Met de Klarna App kunnen je klanten zelf hun aankopen beheren en jij krijgt alvast betaald. Zo ben je minder tijd en kosten kwijt aan administratie.

De terugkerende klant

Cross-sell en marketingmogelijkheden op bedankpagina's, betaaloverzichten en orderbevestigingen stimuleren herhaalaankopen en geven een goed gevoel over de geplaatste aankoop.

Waarom ben jij uniek?

Meer betaalmogelijkheden. Meer verkoopkansen

Elke klant is uniek en wil betalen op een manier die het beste bij het moment past. Nu of later betalen: met ons kan het. Bovendien bieden we de belangrijkste lokale betaalmethoden aan, naast creditcard-betalingen.

Technologie, zo slim dat je het niet ziet

De klantbeleving van Klarna wordt aangedreven door realtime cutting-edge risicochecks, verpakt in een unieke UX. Persoonlijke betaalvoorkeuren en een klantbeleving die is afgestemd op jouw regio en jouw klanten. Dit alles in één integratie die voortdurend wordt geoptimaliseerd en bijgewerkt.

Wereldwijd en lokaal

Eén enkele integratie geeft je toegang tot elke Klarna-oplossing voor elke markt waarin Klarna live is. Zo kan je eenvoudig in nieuwe markten gaan verkopen. De betaaloplossingen zijn altijd aangepast aan de regionale regelgeving, en afgestemd op de verschillende manieren van shoppen.

Klinkt interessant

Laat me de producten zien.

Meld je aan.