Vergroot uw verkoopcijfers met promotionele berichten.

Verhoog uw online verkoop en gemiddelde bestelwaarden met persoonlijke berichten op maat.

Promoot flexibele betalingsopties wanneer kopers uw site bezoeken. Toon ze tijdens het browsen waarvoor ze in aanmerking komen. Bied een persoonlijke ervaring die ontworpen is om de gemiddelde bestelwaarde te verhogen.

25%

Verhoging van de gemiddelde bestelwaarde.

4%

Verhoging van de verkoopconversie ratio

Zo werkt het.

Verhoog het bewustzijn, verhoog uw verkoop.

Mensen beslissen meestal hoe ze betalen voordat ze naar de betaalpagina gaan. Laat kopers weten wat hun betalingsmogelijkheden zijn zodra ze uw site bezoeken. Verwelkom klanten met gepersonaliseerde berichten die ontworpen zijn om de koopkracht te vergroten. We gebruiken onze database met 85 miljoen klanten om elke koper een unieke ervaring te bieden.

Promoot flexibele betalingsopties.

Door klanten de mogelijkheid te geven om te betalen na levering, neemt de koopkracht en de klanttevredenheid toe. Promoot automatisch verschillende betalingsopties op basis van de grootte van de bestelling. Goed nieuws voor kopers – geweldig nieuws voor uw zaak.

Eén integratie. Volledige controle.

Activeer On-site Messaging vandaag nog via het Klarna-handelaarsportaal. U moet een bestaande Klarna-integratie en een actieve handelaars-ID hebben om dit te kunnen doen. Na activering kunt u On-site Messaging meteen aan uw website toevoegen.

Drie, twee, een… Klaar!