• Klant login

    Ga verder in browser

    Log in en krijg een overzicht van je bestellingen, de aankomende betalingsdatum en betaal ze met één klik op de knop.

  • Zakelijke login

    Log in om je bestellingen, uitbetalingen, statistieken en algemene instellingen te beheren.

Mollie.

Mollie_logo_partnerdirectory.jpg

Mollie + Klarna.

Mollie is een van de snelstgroeiende fintech-bedrijven van Europa. Vanaf dag één hebben zij de betaalindustrie veranderd met moeiteloze betalingen, die makkelijker, goedkoper en flexibeler zijn dan wat banken te bieden hadden.

Algemene informatie.

Nu, meer dan tien jaar later, blijft het Mollie's doel om betalingen makkelijker te maken en vertrouwen er meer dan 100.000 organisaties op hun innovatieve oplossingen. Hiermee draagt Mollie bij aan het belangrijkste: de groei van haar klanten. Mollie's technologie maakt dit mogelijk: met de gratis plugins integreer je zonder technische kennis in één keer alle bekende betaalmethodes in je e-commerce platform. Custom made platformen profiteren van deze uitgebreide maar simpele API, om een geheel eigen betaalomgeving te bouwen.

Type

Payment Service Provider

Website

https://www.mollie.com/nl

FashionFridays_Mollie_LP_1-1.jpg

Fashion Fridays

The one with NA-KD.

Ben jij benieuwd naar de mindset van een brand director uit de top 20 snelst groeiende bedrijven in Europa? Onze host Laura Gommans spreek met Natasha Billing van NA-KD.com bij Fashion Fridays! Fashion Fridays is een initiatief van Mollie & Klarna.

FashionFridays_Mollie_LP_2-1.jpg

Fashion Fridays

The one with the Colourful Rebel.

Bas van de Brug, eigenaar en mede-oprichter van Colourful Rebel vertelt ons meer over de voorbereidingen voor het feestdagen seizoen, de verwachtingen voor Black Friday en welke sociale media platformen hun merken zorgen voor bekendheid bij hun community. Laura Gommans vraagt hem de oren van het lijf.