Kirjaudu sisään

Tietosuoja

GDPR

 

Tietoa EU:n tietosuojauudistuksesta (GDPR)

Yleinen tietosuoja-asetus (GDPR) on henkilötietojen suojaa koskeva EU-säädös. Sitä aletaan soveltaa 25. toukokuuta 2018, ja se korvaa suurelta osin nykyisen tietosuojasääntelyn. Uudistus on suurin muutos, mitä tietosuojalainsäädäntöön on tehty viimeisten 20 vuoden aikana.

Lyhyesti sanottuna GDPR-asetusta sovelletaan kaikessa EU:n sisällä tapahtuvassa tai EU:n kansalaisiin liittyvässä henkilötietojen käsittelyssä –  riippumatta siitä, missä tietoja käsittelevä yritys sijaitsee.

Tietosuoja-asetuksen tavoitteena on yhtenäistää ja yksinkertaistaa tietosuojasääntelyä ja vahvistaa henkilötietojen suojaamista samalla tavalla eri puolilla EU:ta.

Yksityishenkilöille asetus tarkoittaa, että he saavat vaikuttaa enemmän heistä säilytettäviin henkilötietoihin. EU:n alueella toimiville yrityksille uudistus tuo henkilötietojen käsittelyä koskevia lisävelvoitteita. Vaikka jotkut asiat muuttuvat, monet asiat pysyvät itse asiassa samoina.

 

 

Tietosuoja-asetus Klarnan näkökulmasta

Pidämme tietosuoja-asetusta tärkeänä uudistuksena

Me uskomme, että tietosuoja-asetus parantaa henkilötietojen suojaa ja vaatii yrityksiä toimimaan läpinäkyvämmällä ja turvallisemmalla tavalla. Tämä tarjoaa innovatiivisille ja asiakaskeskeisille yrityksille mahdollisuuden olla avoimempia siitä, miten he käsittelevät asiakkaidensa tietoja. Kuluttajat voivat myös valita yhä joustavammin, miten heidän henkilötietojaan käsitellään ja hyötyä siten paremmista palveluista.

Tavoitteemme on hyvin selvä – haluamme kehittää erinomaisia tuotteita, joista on hyötyä asiakkaillemme. Meille on ensiarvoisen tärkeää olla selkeitä tällä alueella, sillä henkilötietoja ei tarvita vain maksujen käsittelyyn ja oikeudellisten velvoitteiden täyttämiseen vaan myös turhien toistuvien vaiheiden poistamiseen ja henkilökohtaisemman käyttäjäkokemuksen luomiseen. Klarna tähtää kaikessa toiminnassaan smooothin asiakaskokemuksen tarjoamiseen, ja se koostuu juuri tästä.

Käsittelemme henkilötietoja erittäin huolellisesti ja mukautamme tarvittaessa tuotteitamme, järjestelmiämme ja prosessejamme GDPR:n sääntöjen mukaisiksi. Jatkamme tätä työtä vielä asetuksen voimaantulon jälkeenkin, ja parannamme palveluitamme asiakkaidemme yksityisyyden ehdoilla.

 

GDPR Klarnan asiakkaille

Me välitämme asiakkaistamme, ja se tarkoittaa, että välitämme sinusta ja yksityisyydestäsi.

Meille on tärkeää, että ehtomme ovat helposti saatavilla, ja että olet asiakkaana tietoinen, mitä tietoja keräämme ja käsittelemme palveluidemme tarjoamiseksi. Lisätietoja asiasta löydät kohdista “Mitä tietoja keräämme?” ja “Miten käytämme tietojasi?

Onko sinulla lisäkysymyksiä? Usein kysytyistä kysymyksistämme saat lisätietoa, ja asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään tietosuoja@klarna.fi. Klarnalla on lisäksi tietosuoja-asiantuntijoista koostuva Legal Privacy -tiimi sekä tietosuoja-asioihin keskittyvä asiakaspalvelutiimi, joka vastaa tietosuojaan liittyviin kysymyksiisi.

 

 

GDPR Klarnan kauppiaille

Me välitämme asiakkaistamme, ja se tarkoittaa, että välitämme sinusta ja yhteisten asiakkaidemme yksityisyydestä.

GDPR:n astuessa voimaan yksi meiltä usein kysytyistä kysymyksistä on, tuleeko kaupan ja Klarnan välillä olla sopimus henkilötietojen käsittelystä. Koska Klarna ja kauppa käsittelevät henkilötietoja erikseen, eikä kumpikaan käsittele tietoja toisen puolesta, ei sopimukselle henkilötietojen käsittelystä ole tarvetta. Klarna ja kauppa eivät ole yhteisrekisterinpitäjiä, vaan molemmat ovat erikseen vastuussa yhteisten asiakkaidemme henkilötietojen käsittelystä. Kumpikaan osapuoli ei siis käsittele asiakastietoja toisen puolesta, ja tämä ei muutu GDPR:n myötä.

On tärkeää, että kauppiaamme integroivat tuotteensa oikealla tavalla ja ohjeidemme mukaisesti, jotta mahdolliset muutokset tehdään oikein, ja tiedot pidetään aina ajan tasalla. Yhdessä teemme asiakkaidemme kokemuksesta sujuvan, tehokkaan ja läpinäkyvän!

Kysymyksiä tai huolenaiheita?  Ota yhteyttä kauppiastukeemme merchant@klarna.fi.

Mitä tietoja keräämme?

Me Klarnalla pidämme huolta asiakkaistamme, ja se tarkoittaa, että pidämme huolta myös yksityisyydestäsi. Keräämme henkilötietoja aina vastuullisesti ja yksityisyyttäsi kunnioittaen.

Meille on tärkeää, että tiedät, mitä tietoja sinusta keräämme ja miten tiedot kerätään.

Jotta voimme tarjota sinulle palveluitamme, kuten verkkomaksamisen tai asiakassivuston, meidän on kerättävä sinusta tiettyjä henkilötietoja. Voit suoraan tai välillisesti antaa meille tietoja itsestäsi monin eri tavoin. Tyypillisiä esimerkkejä ovat:

  • Teet ostoksen verkkokaupasta ja maksat Klarnalla
  • Käytät asiakassivustoamme tai sovellustamme
  • Otat yhteyttä meihin tai käyt verkkosivuillamme

Kun esimerkiksi maksat ostoksen Klarnalla, meidän on tiedettävä kuka olet ja mihin haluat ostoksesi toimituksen. Näiden tietojen avulla autamme sinua tekemään ostoksen ja kauppiasta käsittelemään tilauksesi. Samalla voimme estää petoksia ja täyttää lakisääteiset vaatimukset.

Klarna pitää huolta siitä, että keräämme henkilötietoja asiakkaidemme yksityisyyttä kunnioittaen. Klarnalla on kansainvälinen tietosuojasta vastaava toimisto, jossa tietosuoja-asiantuntijamme työskentelevät. Lisäksi asiakaspalvelumme tekee yhteistyötä tietosuojatoimistomme kanssa, ja osaa auttaa sinua tietosuojaan ja yksityisyyteen liittyvissä kysymyksissä.

 

Lisätietoja siitä, miten Klarna kunnioittaa yksityisyyttäsi, voit lukea tietosuojakäytännöstämme sekä evästekäytännöstämme. Jos haluat lukea tarkemmin siitä, miten henkilötietojasi käytetään, lue ”Miten käytämme tietojasi?”

 

Miten käytämme tietojasi?

Me Klarnalla pidämme huolta asiakkaistamme, ja se tarkoittaa, että pidämme huolta myös yksityisyydestäsi. Keräämme henkilötietoja aina vastuullisesti ja yksityisyyttäsi kunnioittaen.

Meille on tärkeää, että tiedät, miten käytämme henkilötietojasi. On useita erilaisia tilanteita, joissa meidän pitää käyttää tietojasi. Tyypillisiä esimerkkejä ovat:

  • Tarkistamme henkilöllisyytesi ennen ostoksen tekoa
  • Teemme luottopäätöksen maksuvaihtoehdosta riippuen
  • Estämme laitonta toimintaa, kuten petoksia tai rahanpesua

Kun esimerkiksi maksat ostoksen Klarnalla, meidän on varmistettava henkilöllisyytesi sekä ostoksen luvallisuus.

Riippuen valitsemastasi maksutavasta saatamme esimerkiksi käsitellä luottokorttitietojasi tai suorittaa luottoarvion. Käytämme sitten tietojasi maksun käsittelemiseen tai laskun lähettämiseen.

Riippuen teknisestä ratkaisusta Klarnan ja verkkokaupan välillä meidän on välitettävä eteenpäin joitakin keräämiämme henkilötietoja. Kauppias saattaa esimerkiksi tarvita osoitettasi, jotta tilaamasi tuotteet voidaan lähettää sinulle. Verkkokauppa voi myös haluta olla sinuun yhteydessä tilaukseesi liittyen, ja puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi helpottaa asiaa.

Klarna pitää huolta siitä, että keräämme henkilötietoja asiakkaidemme yksityisyyttä kunnioittaen. Klarnalla on kansainvälinen tietosuojasta vastaava toimisto, jossa tietosuoja-asiantuntijamme työskentelevät. Lisäksi asiakaspalvelumme tekee yhteistyötä tietosuojatoimistomme kanssa, ja osaa auttaa sinua tietosuojaan ja yksityisyyteen liittyvissä kysymyksissä.

Lisätietoja siitä, miten Klarna kunnioittaa yksityisyyttäsi, voit lukea tietosuojakäytännöstämme sekä evästekäytännöstämme. Jos haluat lukea tarkemmin siitä, mitä henkilötietoja keräämme, lue ”Mitä tietoja keräämme?”

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia

Mitä henkilötietoja keräätte minusta?

Keräämme tietoja, joita tarvitsemme palveluidemme tarjoamiseksi. Kun meillä on sinusta tarpeeksi tietoa, voimme tarjota sinulle sujuvan ostokokemuksen, ja asiakaspalvelijamme voivat auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Tietosuojasivuiltamme kohdasta “Mitä tietoa keräämme?” saat lisätietoa siitä, mitä tietoja keräämme.

Mihin käytätte henkilötietojani?

Käsittelemme tietoja, joita tarvitsemme palveluidemme tarjoamisessa sinulle. Kun meillä on sinusta tarpeeksi tietoa, voimme tarjota sinulle sujuvan ostokokemuksen, ja asiakaspalvelijamme voivat auttaa sinua vastaamalla kysymyksiisi. Lue asiasta lisää tietosuojasivuiltamme kohdasta “Miten käytämme tietojasi?”

Voinko pyytää, että poistatte henkilötietoni?

Totta kai voit!

”Oikeuteen tulla unohdetuksi” on kuitenkin poikkeuksia. Meidän tulee esimerkiksi pitää kirjaa maksutapahtumien osapuolista, jotta voimme estää rahanpesua ja rikollista toimintaa. Meidän pitää myös säilyttää tiedot maksutapahtumistasi, jotta voimme tarvittaessa auttaa sinua.

Pankkina emme voi tiettyjen laissa säädettyjen vaatimusten vuoksi poistaa kaikkia tietojasi välittömästi. Nämä velvoitteet perustuvat vero- ja kirjanpitolainsäädäntöön, pankkisääntelyyn sekä rahanpesu- ja kuluttajansuojalakiin. Voit pyytää tätä tietosuojaneuvonnastamme tietosuoja@klarna.fi.

Voinko pyytää kirjallista kopiota henkilötiedoistani?

Voit! Voit pyytää kirjallista kopiota tiedoistasi, jos haluat saada kokonaiskuvan sinusta keräämistämme henkilötiedoista. Voit pyytää tätä tietosuojaneuvonnastamme tietosuoja@klarna.fi.

Kuinka kauan säilytätte tietojani?

Säilytämme tietojasi niin kauan kuin niitä tarvitaan alkuperäiseen käyttötarkoitukseen, esimerkiksi jotta voimme täyttää sopimusvelvoitteemme sinua kohtaan tai toteuttaa oikeutettuja etujamme, kunnes meillä ei enää ole laissa säädettyä velvollisuutta tai oikeutta säilyttää tietoja. Saat tästä lisätietoja tietosuojaselosteestamme.

Missä säilytätte tietojani?

Pyrimme aina käsittelemään tietosi Euroopan unionin/Euroopan talousalueen sisällä. Joissain tapauksissa tietoja Klarna-konserniin kuuluva yritys tai palveluntarjoaja tai alihankkija voi kuitenkin siirtää tietoja Euroopan unionin/Euroopan talousalueen ulkopuolelle ja käsitellä niitä siellä. Koska Klarna on sitoutunut suojaamaan sinua koskevat tiedot, Klarna toteuttaa kaikki tarpeelliset sopimukselliset, oikeudelliset, tekniset ja organisatoriset toimenpiteet sen varmistamiseksi, että tietojasi käsitellään tietoturvallisesti ja riittävällä tietosuojan tasolla, jota Euroopan unionin/Euroopan talousalueen sisällä noudatetaan.

Miten poistan luottoni?

Sinulla voi olla luottoa Klarnalla vain maksamattomien ostostesi verran, sillä myönnämme luotot aina sille summalle, jolla ostokset on tehty. Kun ostokset on maksettu, luotto on käytetty, eikä sitä ole enää jäljellä. Klarnan myöntämät luotot eivät näy muille pankeille tai luotonantajille.

Miten suljen Klarna-luottoni?

Sinulla on avoin tili Klarnalla vain niin kauan kuin sinulla on maksamatonta velkaa meille. Kun olet maksanut kaikki ostoksesi, eikä sinulla ole enää avoimia laskuja tai jäljellä olevaa velkaa, tilisi on suljettu.

En halua enää vastaanottaa markkinointiviestejä Klarnalta. Mitä teen?

Jos et halua enää vastaanottaa markkinointiviestejä, ilmoita siitä asiakaspalveluumme tietosuoja@klarna.fi, ja he auttavat sinua. Toinen vaihtoehto on klikata sähköpostiviestin lopussa olevaa linkkiä.

Yritykseni käyttää Klarnan palveluita.  Tarvitaanko sopimus henkilötietojen käsittelystä?

Ei, koska Klarna ja kauppa käsittelevät henkilötietoja omaan lukuunsa, eikä kumpikaan käsittele tietoja toisen puolesta. Klarna ja kauppa eivät ole yhteisrekisterinpitäjiä.

Aloita chat Klarnan kanssa

Hei, ennen kuin aloitamme chatin
Täytäthän alla olevat tiedot, niin autamme sinua mahdollisimman pian.

Oletko jo asiakkaamme?

Näin käytämme yksityistietojasi

Takaisin