Hvordan lukker jeg Klarna-kontoen min?

Gjør opp alle utestående betalinger og chat deretter med kundeservice for å lukke Klarna-kontoen din.

Hva skjer nå?

  • Du vil ikke kunne logge inn på Klarna-kontoen din
  • Du vil ikke kunne se tidligere betalinger eller kjøp
  • Hvis du ba om at dine personlige opplysninger skulle fjernes, er disse permanent slettet, med unntak av viss informasjon vi er juridisk pålagt å beholde, som beskrevet i våre retningslinjer for personvern

Relaterte artikler

Var dette spørsmål til hjelp?

Supert, dette svaret var til stor hjelp!
Dette hjalp meg dessverre ikke.

Kontakt oss.

Vi er tilgjengelige via chat 24/7.

eller Ring oss