Shop

  • Klant login

    Ga verder in browser

    Log in en krijg een overzicht van je bestellingen, de aankomende betalingsdatum en betaal ze met één klik op de knop.

  • Zakelijke login

    Log in om je bestellingen, uitbetalingen, statistieken en algemene instellingen te beheren.

Moeite met betalen? Zo neem je contact op met Klarna

28 oktober 2021 - 2 Min. leestijd

klarna-K.jpg

Klarna

Klarna

Home-SS-JPG.jpg

Wij weten dat omstandigheden veranderen en dat veel mensen nu meer dan ooit onzekere financiële tijden tegemoet gaan. Wij willen er dus zeker van zijn dat jij weet met wie je contact kunt opnemen als je je zorgen maakt, of als je wat extra flexibiliteit nodig hebt voor een betaling. Hier zetten wij alle info voor jou op een rijtje. 

Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen is het essentieel dat jij ons op de hoogte brengt van jouw situatie. Negeer het probleem dus niet en aarzel nooit om contact op te nemen met ons zodat we samen de beste oplossing kunnen vinden.

Een paar extra dagen nodig?

Als je wat extra tijd nodig hebt om te betalen, begrijpen wij dat zeker. Soms vinden er onverwachte gebeurtenissen plaats die het je lastig maken om je afspraken na te komen. Geen nood, we staan achter je, druk gewoon op de ‘snooze’ knop in de

en je hebt 10 extra dagen om te betalen: rente- en kostenvrij. Je kunt elke bestelling maar één keer snoozen, dus als je langer dan 10 dagen nodig hebt, neem dan contact op met ons team en wij helpen je graag verder.

Hier kun je terecht voor financiële hulp.

Omgaan met geldzorgen en schulden kan stressvol zijn, maar je bent niet de enige. Er staan speciaal opgeleide deskundigen klaar om je te helpen jouw financiën weer op de rails te krijgen. Neem contact op met één van de onderstaande deskundige diensten om hulp te zoeken voor jouw financiële problemen.

Volgende