Hoe lang duurt het voor ik een terugbetaling ontvang?

Je terugbetaling wordt binnen 5-7 werkdagen verwerkt. Zodra de webwinkel je retour of annulering heeft geregistreerd, ontvang je je terugbetaling volgens het retourvoorwaarden van de webwinkel. Login om de status van je laatste retour of annulering te bekijken.

Goed om te weten: Terugbetalingen worden op verschillende manieren verwerkt, dit is afhankelijk van de status van je betalingsplan, hoeveel je eventueel al betaald hebt en of de webwinkel een volledige of gedeeltelijke terugbetaling verwerkt. Let op, volgens de algemene voorwaarden van de meeste webwinkels zullen de express verzendkosten niet terugbetaald worden.

  • Volledige terugbetaling
    Als de webwinkel een volledige terugbetaling verwerkt, zullen eventuele resterende betalingen geannuleerd worden en al betaalde bedragen zullen terugbetaald worden aan de betaalkaart waar je mee hebt betaald.
  • Gedeeltelijke terugbetaling
    Als de gedeeltelijke terugbetaling meer is dan de openstaande betalingen, zal het teveel betaalde bedrag worden terugbetaald worden aan de betaalkaart waar je mee hebt betaald.Als de gedeeltelijke terugbetaling minder is de openstaande betalingen, zal het terugbetaalde bedrag in mindering worden gebracht op het openstaande bedrag en zal je een bijgewerkt betalingsplan vinden in onze app.

Wacht je nog steeds op je terugbetaling?
Afhankelijk van je bank kan de registratie van je terugbetaling tot 14 dagen duren. Als je de status van je terugbetaling wil controleren, controleer dan eerst of de webwinkel je betaalschema heeft aangepast en daarna of de terugbetaling is teruggestort  terugbetaald worden aan de betaalkaart waar je mee hebt betaald. Als je na 14 dagen nog geen terugbetaling hebt ontvangen, of als de kaart waarmee je betaald hebt inmiddels in verlopen, neem dan contact op met onze klantenservice. Als de webwinkel je betalingsplan nog niet heeft aangepast neem dan rechtstreeks contact op met de webwinkel om je retourzending of annulering van de bestelling te bevestigen.

Gerelateerde artikelen

Heeft dit artikel geholpen?

Ja, het heeft me geholpen.
Nee, ik heb nog steeds hulp nodig.

Heb je nog hulp nodig? Contacteer ons.

We zijn 24/7 beschikbaar via chat.

Of bel ons