• Persoonlijke login

    Ga verder in browser

    Log in en krijg een overzicht van je bestellingen, de aankomende betalingsdatum en betaal ze met één klik op de knop.

  • Zakelijke login

    Log in om je bestellingen, uitbetalingen, statistieken en algemene instellingen te beheren.

Wat gebeurt er als ik een retour meld?

Je factuur wordt gepauzeerd zodra je je retour hebt gemeld. Dit zorgt dat er tijd is voor het registreren van je retour door de winkel en het bijwerken van je factuur op basis daarvan. Je zult een e-mail ontvangen met de bijgewerkte betalingsgegevens of je kunt altijd inloggen op de app voor de bijgewerkte betalingsgegevens.

Neem direct contact op met de winkel als je retour niet correct is geregistreerd, omdat alleen zij je resterende saldo kunnen aanpassen. Onthoud dat Klarna je betaling beheert, terwijl de winkel verantwoordelijk is voor alle andere aspecten met betrekking tot je bestelling.

Dien de retourngegevens op elk moment in in de app – volg de instructies en voer de informatie in om je retour te traceren en de datum waarop je de retour gemeld hebt. Als je retour na 21 dagen nog niet correct door de winkel is geregistreerd, kunnen we je altijd helpen als je de vereiste retourneringsgegevens hebt verstrekt.

Bewaar altijd kopieën van je correspondentie of bewijs van je pogingen om contact op te nemen met de winkel.

Wat gebeurt hierna?

Wanneer we alle informatie goed hebben bekeken, informeren we je over de beslissing zodra het onderzoek is afgerond.

  • Als het onderzoek in jouw voordeel is afgesloten, zullen we de factuur op basis hiervan aanpassen. Wanneer je te veel hebt betaald, betalen we het verschil terug.
  • Als we het onderzoek in het voordeel van de winkel afsluiten, gelden je originele betalingen nog steeds, maar wordt de factuur op basis hiervan bijgewerkt. Dit betekent dat eventuele uitstaande betalingen moeten worden afgehandeld.

Goed om weten: De status van het onderzoek vind je op de informatiepagina van je aankoop. Als je na het melden van je retour het probleem met de winkel hebt afgehandeld, kun je ons eenvoudig op de hoogte brengen door in te loggen.

Gerelateerde artikelen

Heeft dit artikel geholpen?

Ja, het heeft me geholpen.
Nee, ik heb nog steeds hulp nodig.

Heb je nog hulp nodig? Contacteer ons.

We zijn 24/7 beschikbaar via chat.

Of bel ons