Shop

  • Klant login

    Ga verder in browser

    Log in en krijg een overzicht van je bestellingen, de aankomende betalingsdatum en betaal ze met één klik op de knop.

  • Zakelijke login

    Log in om je bestellingen, uitbetalingen, statistieken en algemene instellingen te beheren.

Waarom kan ik niet meer betalen met Klarna?

Als je Klarna niet als betaalwijze kunt gebruiken, dan zie je de reden hiervan in een pop-upbericht dat verschijnt bij het afrekenen.

Volg de instructies in het pop-upbericht voordat je een nieuwe aankoop probeert te doen.

We begrijpen dat het frustrerend kan zijn als niet alle of geen enkele Klarna-betalingsopties voor je beschikbaar zijn bij het doen van een aankoop – vooral als ze in het verleden zijn goedgekeurd. Verschillende factoren worden in realtime beoordeeld om onze klanten te helpen het schuldrisico in balans te brengen en hun uitgaven onder controle te houden.

Zo werkt de geautomatiseerde goedkeuringsbeoordeling

Voor elke bestelpoging wordt, naast je Klarna-betalingsgeschiedenis, informatie van de kredietbureaus gebruikt om je kredietgeschiedenis te controleren, bijvoorbeeld of je andere kredieten op tijd hebt afbetaald, of dat je elders te veel uitstaande schulden hebt. Elke aankooppoging genereert een nieuwe geautomatiseerde goedkeuringsbeoordeling op basis van beschikbare beslissingsgegevens van het kredietbureau in realtime, dus één afwijzing betekent niet dat toekomstige aankopen altijd zullen worden afgewezen. Een geweigerde aankoop heeft geen invloed op je kredietscore.

Goed om te weten: onze medewerkers van de klantenservice beschikken niet over aanvullende informatie over de geautomatiseerde weigeringsreden, gebaseerd op data-geïnformeerde besluitvorming van het kredietbureau, en kunnen de beslissing niet wijzigen of beïnvloeden.

Gerelateerde artikelen

Nog steeds hulp nodig?

Krijg hulp bij je aankopen, je account en meer.

Copyright © 2005-2024 Klarna Bank AB (publ). Headquarters: Stockholm, Sweden. All rights reserved. Klarna Bank AB (publ). Sveavägen 46, 111 34 Stockholm. Organization number: 556737-0431