Shop

 • Klant login

  Ga verder in browser

  Log in en krijg een overzicht van je bestellingen, de aankomende betalingsdatum en betaal ze met één klik op de knop.

 • Zakelijke login

  Log in om je bestellingen, uitbetalingen, statistieken en algemene instellingen te beheren.

Wat is een Eenmalige betaalkaart en hoe werkt het?

Onze Eenmalige betaalkaart is een virtuele kaart voor eenmalig gebruik waarmee je kan winkelen bij elke online winkel in België die pre-paid betaalkaarten accepteerd.

Elke keer dat je een Eenmalige betaalkaart maakt bij Klarna, ontvang je een uniek kaartnummer dat je kan gebruiken tijdens het afrekenen van je bestelling, net als een gewone creditcard.

Voor elke bestelling die je plaatst met een Eenmalige betaalkaart, ontvang je een factuur die je kan betalen en beheren in de Klarna app.

Een Eenmalige betaalkaart maken

 1. Winkel in de Klarna app
  Kies Betalen met Klarna wanneer je winkelt in onze app

 2. Kies een saldo voor de kaart
  Voer het bedrag dat je wil besteden in, inclusief verzendkosten. Na het invoeren van het bedrag ontvang je een overzicht van de overeenkomst ter bevestiging.

 3. Afrekenen op de website van de webwinkel
  Als je klaar bent om af te rekenen, zullen je adresgegevens vooraf worden ingevuld op basis van de gegevens op je Klarna account. Als we je gegeven nog niet hebben, vul je zelf je factuur- en afleveradres in.

 4. Betalen met de Eenmalige betaalkaart
  Wanneer je klaar bent om te betalen, selecteer je de creditcard optie en voer je de gegevens van de One-time card in, zoals je normaal gesproken ook zou doen. Voer het kaartnummer, de vervaldatum en den CVV-code in.

 5. Hou de app in de gaten voor updates
  Je ontvangt een factuur zodra de webwinkel je bestelling verzendt, en je hebt 30 dagen om de factuur te betalen. Je kan de factuur en bestelgegevens terugvinden in de

  .

 

Goed om te weten: Je kan een Eenmalige betaalkaart maar 1 keer gebruiken en als deze niet wordt gebruikt, zal de kaart na 24 uur vervallen. Als je nog een bestelling wil plaatsen, maak dan een nieuw kaart aan en winkel verder.

Waar kan ik de Eenmalige betaalkaart gebruiken?

Bij elke online winkel in België die pre-paid betaalkaarten accepteerd. Ga naar Home in de Klarna-app om een One-time card te gebruiken bij elke webwinkel. Zoek naar je favoriete winkel in de zoekbalk, maak een Eenmalige betaalkaart en gebruik de kaart wanneer je klaar bent om te betalen.

Hoe betaal ik mijn bestellingen die ik heb geplaatst met een Eenmalige betaalkaart?

Je ontvangt een factuur wanneer de webwinkel je bestelling verzendt. De uiterste betaaldatum van de factuur is 30 dagen vanaf dan. Je kan de factuur bekijken en betalen in de Klarna app.

Let op: als de webwinkel je bestelling in meerdere delen verzendt, kan het zijn dat je een factuur ontvangt voor de verschillende delen van de bestelling.

Gerelateerde artikelen

Heb je nog hulp nodig? Contacteer ons

We zijn 24/7 beschikbaar via chat.