Hvordan sletter man en bruker?

Kun en administrator kan slette brukere i Klarna Online. Følg instruksjonene nedenfor:

Nye Klarna Online (merchants.klarna.com)
  1. Velg “Innstillinger” i menyen til venstre.
  2. Velg “Bruker”.
  3. Logg inn på nytt.
  4. Velg brukeren som skal slettes ved å markere ruten “Fjern”.
  5. Bekreft endringene ved å velge “Fjern valgte” og så “OK”.
Klarna Online (online.klarna.com)
  1. Velg “Bruker” i menyen til venstre.
  2. Velg brukeren som skal slettes ved å markere ruten “Fjern”.
  3. Bekreft endringene ved å velge “Fjern valgte” og så “OK”.

Var denne artikkelen hjelpsom?

Kontakt oss

Vi hjelper deg som butikk med alle dine spørsmål.

Har du gjort et kjøp med Klarna? Vennligst besøk vår kundeserviceside.

Skjemaer for butikkendringer her.

Gi oss din tilbakemelding her.

Vil du starte å selge med Klarna? Kom igang direkte!

Butikksupports åpningstider

Mandag - fredag

08:30-17:00

Lørdag - søndag

Stengt

Helligdager

Stengt

Chat med oss

Offline

Send en e-post

Kontakt salgsavdelingen

Kontakt butikksupport