Shop

  • Klant login

    Ga verder in browser

    Log in en krijg een overzicht van je bestellingen, de aankomende betalingsdatum en betaal ze met één klik op de knop.

  • Zakelijke login

    Log in om je bestellingen, uitbetalingen, statistieken en algemene instellingen te beheren.

Wat gebeurt er na ik een probleem gemeld hebt?

Zodra je een probleem hebt gemeld, is je factuur gepauzeerd. Dit geeft je extra tijd om een oplossing te vinden met de webwinkel.

Als je geen oplossing kan vinden met de webwinkel, zal je na 21 dagen een verzoek krijgen om ons te voorzien van meer informatie over je probleem. Het is daarom belangrijk dat je alle relevante documentatie bewaard. We kunnen je alleen helpen als je ons voorziet van de nodige informatie wanneer we daarom vragen.

Wat gebeurt er daarna?

Nadat we de informatie waarvan je ons hebt voorzien hebben bekeken, zullen we je op de hoogte stellen van het onderzoeksbesluit binnen 30 to 50 dagen.

  • Als het onderzoek wordt gesloten in jouw voordeel, zullen we je factuur aanpassen. Als je teveel hebt betaald, wordt het teveel betaalde bedrag terugbetaald.

  • Als het onderzoek wordt gesloten in het voordeel van de webwinkel, zal je factuur niet langer gepauzeerd zijn. Dit betekent dat het openstaande bedrag van de factuur voldaan moet worden voor de uiterste betaaldatum.

Goed om te weten: Je kan de status van het onderzoek bekijken op

. Als je je probleem hebt opgelost met de webwinkel nadat je het probleem bij ons hebt gemeld, laat ons dit dan weten door .

Gerelateerde artikelen

Heb je nog hulp nodig? Contacteer ons

We zijn 24/7 beschikbaar via chat.