• Logga in som privatperson

    Webbversion
  • Logga in som handlare

    Logga in för att hantera dina beställningar, utbetalningsunderlag, statistik och allmänna inställningar.

7 juli 20204 min lästid

Månadens Klarna Icons.

av Christian Cabau

De senaste åren har vi haft haft flera omtalade kampanjer med internationella superstjärnor. Nu har vi även tagit steget till att lyfta stjärnor bland våra egna användare. I den första kampanjen var det några icons som utmärkte sig lite extra. Läs och låt dig inspireras av hur Alice, Moei och Elif tänkte kring skapandet, kanske är det du som är nästa Klarna Icon of the month?

Alice Weras

Beskriv ditt Instagram-konto med en mening?

Färgstark, somrig och lite sådär härligt rörig!

Vad hade du för kreativ idé inför Klarna-samarbetet?

Min idé var att göra något beachy, men det blir nästan aldrig som jag planerar! Vanligtvis ser jag det framför mig när jag väl är i stunden, som i detta fall, när jag låg och scrollade i soffan och kände mig söt, då får mina stackars nära och kära bara ställa upp och knäppa några bilder!

Den senaste varan / klädesplagg som du köpte och varför?

Mitt senaste köp var inte så mycket roligare än en brödrost! Smoothie bowls och gröt i all ära men inget slår väl en hederlig rostmacka och lite oboy till frukost?

Klarna Icon

Moei Al Debis

Beskriv ditt Instagram-konto med en mening?

Ett personligt modekonto med attityd och en touch av lyx.

Vad hade du för kreativ idé inför Klarna-samarbetet?

Jag ville få fram ”shoppa hemma” känslan.

Den senaste varan / klädesplagg som du köpte och varför?

Det var en Prada pin som jag såg på Prada’s modevisning som jag var tvungen att beställa hem. En enkel accessoar som går att styla massor med.

Klarna Icon

Elif Abay

Beskriv ditt Instagram-konto med en mening?

När kreativitet möter mode och frihet!

Vad hade du för kreativ idé inför Klarna-samarbetet?

Med Klarna samarbetet var den första spontana tanken: rosa och favoritkläder! Ideén gick ut på att inkludera min favoritlista med ”Streetwear” som mitt Instagram konto bygger mycket på. Jag tycker att det är friare med streetwear och det finns inget rätt eller fel, man kan bryta alla normer.

Den senaste varan / klädesplagg som du köpte och varför?

Det senaste plagget jag köpte var ett par blåa baggy jeans från Madlady med Klarna! Det är supertrendigt med 90-tals kläder just nu och I’m all about the comfyness!

Klarna Icon

 

 

 

Copyright © 2005-2023 Klarna Bank AB (publ). Headquarters: Stockholm, Sweden. All rights reserved. Klarna Bank AB (publ). Sveavägen 46, 111 34 Stockholm. Organization number: 556737-0431